reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Niee, ale dziekuje bardzo ♥️ lekki kryzys, za bardzo mam to w glowie, chociaz wiem, ze moja sytuacja jest niczym w porownaniu z Waszymi, to i tak potrafi zakluc, ale nie mam obecnie na to wplywu, za to dodalam do ulubionych termometr owulacyjny na alli, przegladam testy, zbieram sily na nowy cykl 💪 no i wyladowuje sie komentujac prace meza jak krzywo wiesza roletki, przynajmniej nie musze wymyslac powodu do narzekania!

Jak coś to jesteśmy ❤️
Uwielbiam Twoje poczucie humoru w chwili kryzysu 🤣

reklama
Jak coś to jesteśmy ❤️
Uwielbiam Twoje poczucie humoru w chwili kryzysu 🤣
Jak sie nie ma wewnatrz poczucia do smiechu trzeba je sobie zbudowac, kiedys lubilam ogladac kabarety, wtedy plakalam i smialam sie na zmiane, ale jakos pomagalo, wiec praktykuje swoim marnym humorkiem do dzis 😝

A dzisiaj dla odmiany nadrobilam wczorajszy odcinek rolnik szuka zony i jestem zazenowana polowa osob, jakies takie cieple kluchy, zero emocji!

Jak sie nie ma wewnatrz poczucia do smiechu trzeba je sobie zbudowac, kiedys lubilam ogladac kabarety, wtedy plakalam i smialam sie na zmiane, ale jakos pomagalo, wiec praktykuje swoim marnym humorkiem do dzis 😝

Też lubię kabarety i odkąd odkryłam Rafała Paczesia to polubiłam też stand upy 😃

no i postanowilam, ze jak nie pije to jak przyjdzie @ ubrzdryngole sie do cna! Wiec uprzejmie informuje, ze w piatek lub sobote nie bedzie ze mna kontaktu, a jesli cos tu napisze, to nie bierzemy tego na serio! Patrzac na moja slaba glowe i tyle czasu bez alkoholu wroze sobie upadek po pierwszej lampce wina, ale dla pewnosci wypije dwie!

Niee, ale dziekuje bardzo ♥️ lekki kryzys, za bardzo mam to w glowie, chociaz wiem, ze moja sytuacja jest niczym w porownaniu z Waszymi, to i tak potrafi zakluc, ale nie mam obecnie na to wplywu, za to dodalam do ulubionych termometr owulacyjny na alli, przegladam testy, zbieram sily na nowy cykl 💪 no i wyladowuje sie komentujac prace meza jak krzywo wiesza roletki, przynajmniej nie musze wymyslac powodu do narzekania!
tulę Cię fajna kobieto 😘

reklama
Też lubię kabarety i odkąd odkryłam Rafała Paczesia to polubiłam też stand upy 😃
Mielismy z mezem tradycje, ze na rocznice slubu kupujemy sobie bilet na noc kabaretowa, baaardzo lubie, za to ze stand upow tylko zenska czesc mnie przekonuje, ale nie pojdziemy nigdy na zywo, bo maz boi sie, ze beda o cos pytac, a wie, ze jestem niereformowalna i bede sie pchala pierwsza do zrobienia sobie wstydu :D

Do góry