reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

To ja już sama nie wiem co myśleć o tym cyklu - w sumie i tak uznaje go za stracony 🫠 czekam na okres, mógłby już przyjść 🤣 a tu jeszcze tydzień

Wpisałam sobie z ciekawości hasło "progesteron" na tik toku i też nie mogę dojść do ładu z tymi informacjami 🤣🤣
Wiem, że łatwo powiedzieć ale najlepiej nie myśl za dużo 😀
Czasem z niższym progesteronem 7 dpo okazuje się później, że jest ciąża a z wyższym nie.
Trzymam kciuki żeby Twój wynik nie przekreślał jej braku 🍀🤞🏻

reklama
Wpisałam sobie z ciekawości hasło "progesteron" na tik toku i też nie mogę dojść do ładu z tymi informacjami 🤣🤣
Wiem, że łatwo powiedzieć ale najlepiej nie myśl za dużo 😀
Czasem z niższym progesteronem 7 dpo okazuje się później, że jest ciąża a z wyższym nie.
Trzymam kciuki żeby Twój wynik nie przekreślał jej braku 🍀🤞🏻
Ja się już nastawiłam na to, że chce okres🤣🤣 w weekend mam plan -odstresować się🍹🍹
I wycieczka w Bieszczady- więc po takim czymś potrzebuję grzańca z %😄

Masz jakiś sprawdzony przepis? Ja raz robiłam podejście i wyszła mocno średnia.
Ja robiłam z przepisu aniagotuje. Akurat ta zupa była jednogarnkowa z gotowanej dyni, ale lepsza jest zupa dyniowa z pieczonej dyni 🤤
Zrobiłam w zeszłym roku z pieczonej dyni i wyszła mi za gęsta, jeść się nie dało. A ta wyszła pyszna. Ale ja daję dodatkowo zioła prowansalskie przez blendowaniem, dodaje lepszego smaku. I więcej czosnku zawsze daje niż w przepisie.

Musialam sobie dzisiaj chwilke poplakac, dzien w pracy wyjatkowo mi sie dluzyl, bo chcialam zaszyc sie pod koldra, ale nic na to nie poradze, trzeba wziac sie w garsc i zaczac od nowa..
zmobilizowalas mnie @Patii26 do zupy i wlasnie robi sie krem z dyni :) musze chyba zamienic emocje w energie i tyle nie myslec
A cóż dzisiaj takie smutne emocje kochana ?

Ja robiłam z przepisu aniagotuje. Akurat ta zupa była jednogarnkowa z gotowanej dyni, ale lepsza jest zupa dyniowa z pieczonej dyni 🤤
Zrobiłam w zeszłym roku z pieczonej dyni i wyszła mi za gęsta, jeść się nie dało. A ta wyszła pyszna. Ale ja daję dodatkowo zioła prowansalskie przez blendowaniem, dodaje lepszego smaku. I więcej czosnku zawsze daje niż w przepisie.
Musze wysłać małżonka na poszukiwanie dyni i będę próbowała. Generalnie taka rozgrzewająca zupa krem mi się marzy. Ale to pewnie dopiero w weekend 😉

Przytulam 🌼 zabieraj psiaki na spacer w słonecznych liściach ☀️ mój kundel bury jak był mały to tak szalał w liściach... dzieci się nie umieją nawet tak bawić jak on się bawił 😅
My dzisiaj w końcu na rodzinny spacer poszliśmy, zbierać liście w promieniach słońca 😍 bo przez ostatnie 3 tygodnie byka u nas paskudna pogoda...

reklama
Do góry