reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dzień dobry dziewczęta, zaraz zawiozę córkę do szkoły i ruszamy w trasę do lekarza, narazie pokazuje 5;20h drogi, ale jakoś przystanek zrobimy, gdzieś jakiś korek więc zakładamy, że ok. 6h nam zajmie droga. Narazie bardziej się boje trasy jak samego lekarza;o jeszcze nie prowadziłam 12h jednego dnia, fakt, że mamy się zamieniać niż nie zmienia, bo nawet jako pasażer bardzo dobrze operuje sprzęgłem i hamulcem;p
P.s trzymajcie kciuki żeby znaleźli nam jakaś łatwa do rozwiązania pierdole, abyśmy szybko poprawili wyniki i bezboleśnie;)
Trzymam kciuki 🤞

reklama
Cześć Dziewczyny ❤️

@niecierpliwamatka kciuki za wizytę 🍀
@Kaalaa jak dzisiaj samopoczucie? 😘

Dzisiaj do kawusi zarzucam cynamonką!
Nie wyglądają wybitnie ale są pyszka 🥹

20251021_075927.jpg

Cześć Dziewczyny ❤️

@niecierpliwamatka kciuki za wizytę 🍀
@Kaalaa jak dzisiaj samopoczucie? 😘

Dzisiaj do kawusi zarzucam cynamonką!
Nie wyglądają wybitnie ale są pyszka 🥹

Zobacz załącznik 1725148
Lepiej, dziekuje :) jutro w 12dc zrobie ostatni test dla oficjalnej informacji i zamawiam nowe testy i termometr, wczoraj sciagnelam apke do sledzenia temperatury i bede zwarta i gotowa ;) ale brzuch juz boli, wiec nic nie zapowiada, zeby @ nie pojawila sie w terminie :D cynamonke przejmuje 😂

Ale wpadlo mi do glowy glupie pytanie 😂 jak mierzy sie temp w buzi, to jak spi sie z otwarta to nic nie zmienia jak sie czasem zamknie? 😂 no i w przypadku choroby i temperatury caly cykl do wyrzucenia tak?

Ale wpadlo mi do glowy glupie pytanie 😂 jak mierzy sie temp w buzi, to jak spi sie z otwarta to nic nie zmienia jak sie czasem zamknie? 😂 no i w przypadku choroby i temperatury caly cykl do wyrzucenia tak?

Od 2023 mierzę temperaturę z przerwami i chociaż mąż mówi, że chrapię i śpię z otwartą buzią (kalumnie i oszczerstwa 😜) to na wykresie wszystko gra 😀

Osobiście jak mam gorączkę i wyższą temperaturę w okresie po owulacji to zawsze robię sobie nadzieję, że to jednak ciąża 😜🤣
Nie zaleca się prowadzić wykresu właśnie przy chorobie ale mnie to nie powstrzymywało nigdy 😜

Od 2023 mierzę temperaturę z przerwami i chociaż mąż mówi, że chrapię i śpię z otwartą buzią (kalumnie i oszczerstwa 😜) to na wykresie wszystko gra 😀

Osobiście jak mam gorączkę i wyższą temperaturę w okresie po owulacji to zawsze robię sobie nadzieję, że to jednak ciąża 😜🤣
Nie zaleca się prowadzić wykresu właśnie przy chorobie ale mnie to nie powstrzymywało nigdy 😜
Ok, czyli na luzie :D ja oczywiscie tez nigdy nie chrapie i nie spie z otwarta buzia, ale pytam dla kolezanki 😂

reklama
Do góry