Okeeej, facepalm... Wiedziałam, że coś robię nie tak.. Dziękuję <3Dlatego takie skoki w temperaturzeto już wszystko wiem! Zawsze mierzyny o tej samej, tylko wtedy ma to sens
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Okeeej, facepalm... Wiedziałam, że coś robię nie tak.. Dziękuję <3Dlatego takie skoki w temperaturzeto już wszystko wiem! Zawsze mierzyny o tej samej, tylko wtedy ma to sens
![]()
Okeeej, facepalm... Wiedziałam, że coś robię nie tak.. Dziękuję <3
Właśnie natknęłam się na historię Dziewczyny, która ma za sobą dwie nieudane procedury IVF ( nie udało się uzyskać żadnego zarodka) przy AMH 0,13 udało się jej zajść naturalnie. Ogromnie cieszą takie wiadomości.
@Hermeneg kocham Twoje jedzeniowe postyzawsze po nich moja dieta upada
@Jane Doe trzymam mocno kciuki za drożność .
Dobra teraz dziewczyny już koniec żartów , ten cykl będzie super szczęśliwy i za chwilę wszystkie będziemy tu wstawiać 2 kreski. Zamówiłam owulaki z easy home i liczę że ta inwestycja się super szybko zwróciPowiem Wam , że ja mam ostatnio emocjonalny rollercoaster… raz chce mi się płakać , za chwilę śmiać , ewidentnie potrzebuje urlopu .
Gdyby sie teraz udało miałabym wielki brzuchol na komunii swojego dziecka - dopiero zczaiłam@Hermeneg kocham Twoje jedzeniowe postyzawsze po nich moja dieta upada
@Jane Doe trzymam mocno kciuki za drożność .
Dobra teraz dziewczyny już koniec żartów , ten cykl będzie super szczęśliwy i za chwilę wszystkie będziemy tu wstawiać 2 kreski. Zamówiłam owulaki z easy home i liczę że ta inwestycja się super szybko zwróciPowiem Wam , że ja mam ostatnio emocjonalny rollercoaster… raz chce mi się płakać , za chwilę śmiać , ewidentnie potrzebuje urlopu .
Nigdy nie wiesz czy taki cud Cię jeszcze nie spotkaMnie też cieszą
U mnie przy amh 0.14 to była totalna rezygnacja ze starań więc nie wiem, chyba liczyłam na prawdziwy cud i niepokalane poczęcie![]()
Gdyby sie teraz udało miałabym wielki brzuchol na komunii swojego dziecka - dopiero zczaiłam![]()
No dobra ale zdjęcie wagi wstawiłaś na tapetę telefonu? Jeśli nie to raz raz... Zobaczysz jak szybko wdrożysz dietęPolecam się
Jeśli Cię to pociesza, wczoraj minął tydzień kiedy miałam wrócić do swojej diety
To jak na tym słynnym memie "dzisiaj mija druga rocznica od dnia kiedy miałem zacząć biegać"
A kiedy jakiś urlop na horyzoncie?![]()