Kejti9247
Fanka BB :)
Tak, ten cykl to jakiś nieśmieszny żartNadal czekasz na @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak, ten cykl to jakiś nieśmieszny żartNadal czekasz na @ ?
Przepraszam, że się wtrącę ale racja.Napisałaś to co większość osób myśli. Jesli tu dluzej siedzi to wiadomo o co chodzi ,
Rozumiem że ciąża etc ale widać gołym okiem jak myślenie co niektórym się zmienia wraz z ciążą
Brak empatii wobec innych kobiet.
Przykre to jest
Mmmm wyglądają pysznieMnie napadło na coś słodkiego i zrobiłam drożdżówki z twarogiemwyszło 24 sztuki
Będę musiała kilka zamrozić
Przepraszam, że się wtrącę ale racja.
Ja jestem z wami dopiero od połowy października, ale tak naprawdę podczytywałam was już jakoś od marca/kwietnia, więc ja się czuję jakbym z wami była już długoprzykre jest to, że niektóre osoby były w tym samym miejscu a tak zmienia się pogląd
![]()
GratulujęDziewczyny, u mnie taka sytuacja. Ja to ku*wa czułam w kościach, ze to ciąża... Ta mega senność, inne kłucie w jajnikach i podbrzuszu, to plamienie implantacyjne, którego nigdy nie miałam i nigdy nie miałam plamień przed okresem. Postanowiłam zrobić test i nie mogę uwierzyć![]()
Na mnie czeka rogalik z nadzieniem Ferrero! Tak się dobrze czuje po badaniu że wykorzystuje dzień wolny na maksa byłam na kawie na zakupach mam taką wielką torbę że nie mam siły jej nieść ledwo dotacham do autaMnie napadło na coś słodkiego i zrobiłam drożdżówki z twarogiemwyszło 24 sztuki
Będę musiała kilka zamrozić
Na mnie czeka rogalik z nadzieniem Ferrero! Tak się dobrze czuje po badaniu że wykorzystuje dzień wolny na maksa byłam na kawie na zakupach mam taką wielką torbę że nie mam siły jej nieść ledwo dotacham do autasłodycze ubrania kosmetyki jakbym wyszła z dżungli po raz pierwszy od 10 lat i sklep zobaczyła