reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja miałam chujocienia w sierpniu na tych easyhome niestety, więc nie jest to pewnik 🥲
To tak jak ja teraz na tych pinkach plytkowych :/ 9 dpo cien, 10 rano facelle bialo, 10 wieczorem pink plytkowy cien, ale juz nie wstawialam bo wiedzialam, ze bedzie bialo i 12 facelle bialo, do dupy te testy :/
Pozdrawiam z sali pozabiegowej bo tak zbladłam że się personel przestraszył i mnie położyli na kwadrans 😅😅😅 najgorsza minuta bólu ale przeżyłam i chyba wszystko drożne. Dowiem się jak dojdę do siebie i wrócę do gabinetu. Dziekuje za trzymane kciuki przydały się bo ja mam niski próg bólu 😂😂
Jestes hiper dzielna! Cos juz wiadomo?
Przez ten rok gdy tu siedziałam, wiele dziewczyn, które świeżo przyszły to po 2-3 miesiącach zaszły w ciążę i poszły na mamuśki. Jednak ja jestem z tych osób, których każda kreska innej dziewczyny bardzo cieszy i życzę im jak najlepiej. A szczególnie właśnie zawsze cieszyły mnie kreski gdy ta ciąża była niespodziewana np. przez przerwę w staraniach z jakiegoś powodu. Bo przerwa to przerwa w staraniach ( szczególnie tych takich świadomych, z testami owu itp ), ale to nie przerwa w walce o dziecko. I jeśli to dziecko ma się pojawić właśnie z takiej przerwy, to to jest równie piękne.
Nie znam tu połowy a nawet większości z Was, bo przyszlycie 2 miesiące temu, gdzie ja tu jestem już rok i jakieś linczowanie mnie z powodu dwóch kresek w przerwie od starań ( ale świadomym seksie bez zabezpieczenia i zapisaniu się na testowanie - regulaminu nie złamałam ) jest przykre i nie na miejscu. Swoją drogę przeszłam, też nie łatwą i mam nadzieję, że teraz przyszedł mój czas.
Kochana kibicowalam Ci bardzo mocno, ja ten komentarz tez odebralam na zasadzie „fajna ta przerwa, ze kliknelo, ale fajnie kazdy by chcial miec tylko takie przerwy” w pozytywnym sensie, nie mniej co by nie bylo trzymam mocno kciuki, zebys teraz szczesliwie przebrnela przez te 9 miesiecy ♥️

reklama
@Hermeneg z racji porannego wyczytania uznaje Cie za master of temperaturing i teraz mam pytanie :D jak temp podskoczy przy owu, to kiedy pozniej spada do poziomu pierwotnego, bo nie pamietam? 10 dnia? Wczesniej/pozniej? W tym sensie, ze jak nie spadnie to mozna uznac, ze poszlo? A jak spadnie to wiadomo, ze przyjdzie @ :D to chyba byla jakas zasada nie?

To tak jak ja teraz na tych pinkach plytkowych :/ 9 dpo cien, 10 rano facelle bialo, 10 wieczorem pink plytkowy cien, ale juz nie wstawialam bo wiedzialam, ze bedzie bialo i 12 facelle bialo, do dupy te testy :/

Jestes hiper dzielna! Cos juz wiadomo?

Kochana kibicowalam Ci bardzo mocno, ja ten komentarz tez odebralam na zasadzie „fajna ta przerwa, ze kliknelo, ale fajnie kazdy by chcial miec tylko takie przerwy” w pozytywnym sensie, nie mniej co by nie bylo trzymam mocno kciuki, zebys teraz szczesliwie przebrnela przez te 9 miesiecy ♥️
Dziękuję że pytasz ♥️ wszystko super wszystko drożne pobolalo chwile i przestało ja to sie nastawiałam ze do końca dnia bede sie kiepsko czuć w poszłam w miasto i jeszcze do chałupy nie wróciłam 🤣

Ja miałam taki zjazd po tym jak dostałam ostatnio okres że nie pytaj, ale dzisiaj stwierdziłam że skoro nie jestem w ciąży to będę korzystać z przywilejów nie bycia w ciąży i pójdę na kolację zjeść dobry tatar 🤣
No i ekstra! 😍
Ja to chyba też w weekend zaszaleję, może nawet się wina napiję😅
Też masz takie bolące okresy? Czy chodzi o samopoczucie, że się nie udało?

No i ekstra! 😍
Ja to chyba też w weekend zaszaleję, może nawet się wina napiję😅
Też masz takie bolące okresy? Czy chodzi o samopoczucie, że się nie udało?
Samopoczucie :( a okres był intensywny chyba przez letrozol bo to był pierwszy cykl stymulowany ale nadal w granicach rozsądku, nie zwijałam się z bólu czy coś.

Dziękuję że pytasz ♥️ wszystko super wszystko drożne pobolalo chwile i przestało ja to sie nastawiałam ze do końca dnia bede sie kiepsko czuć w poszłam w miasto i jeszcze do chałupy nie wróciłam 🤣
Kobiety nie zrozumiesz 😂 ale udroznili i sa drozne, czy byly drozne juz od poczatku? Chociaz chyba jak bolalo to udrazniali nie? Ale dobrze! To w tym cyklu juz mozna dzialac, czy trzeba odczekac?

reklama
Kobiety nie zrozumiesz 😂 ale udroznili i sa drozne, czy byly drozne juz od poczatku? Chociaz chyba jak bolalo to udrazniali nie? Ale dobrze! To w tym cyklu juz mozna dzialac, czy trzeba odczekac?
wydaje mi sie ze udrożnił bo powiedział ze tak w tym cyklu próbujemy bo według niego będą większe szanse po tym przepłukaniu i zapisał nam małżeńskie tańce w piątek sobotę i niedziele :p

Do góry