KiedyPytam
Fanka BB :)
Ławeczkę. Jak będę wiedziała że mam owulację i mam prawo testować to będę podawać terminMam Cię na razie wpisać na ławeczkę czy już konkretny termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ławeczkę. Jak będę wiedziała że mam owulację i mam prawo testować to będę podawać terminMam Cię na razie wpisać na ławeczkę czy już konkretny termin?
A my za Ciebie! Witaj!Cześć dziewczyny. Jeśli pozwolicie , chciałabym do Was dołączyćpodczytywałam Was na wrześniowych kreskach , ale nie miałam jeszcze zgody od lekarza , teraz jestem po USG i innych badaniach - doktor wydała zgodę na rozpoczęcie starań , wiec wracamy do gry
proszę o wpisanie na testowanie 11.10.
Coś o mnie : jesteśmy z mężem 3 lata po ślubie , na początku dużo podróżowaliśmy , po roku podjęliśmy decyzję, że chcemy starać się o dziecko . I tak : sierpień /wrzesień 23r - ciąża biochemiczna , listopad 23 kolejna ciąża zakończona poronieniem zatrzymanym w styczniu 24r. (10 tydzień -wada genetyczna , bardzo to przeżyliśmy ) , w kwietniu 24 r zaszłam w kolejną ciążę - donoszona - w styczniu 25r urodziłam córeczkę( oczywiście była to ciąża pełną stresu po wcześniejszych przygodach ). Obecnie KP.
Jestem typowym kawoszem , uparciuchem , a jak ktoś powie , że czegoś nie zrobię to zwykle zrobię na przekór i to zrobię ( czasem jest to super cecha, a czasem daje popalić, ale wychodzę z założenia że najlepiej nauczę się na swoich błędach ). Miło byłoby się wzajemnie wspieraćtrzymam za każdą z Was kciuki
![]()
Między mną a Mamą 5 dni różnicy i jest podobnie.Córka ma dzień po mnie a i tak zawsze mamy imprezę razem![]()