aiszka
Zaangażowana w BB
dc 36 ale dpo 16 bo miałam późno owulacje, a progesteron odbił sam, ale nie chce się nastawiać…A który dziś dc? Progesteron odbił sam czy wróciłaś do leku?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dc 36 ale dpo 16 bo miałam późno owulacje, a progesteron odbił sam, ale nie chce się nastawiać…A który dziś dc? Progesteron odbił sam czy wróciłaś do leku?![]()
O kurka ale rośnie jedno i drugie....u mnie wczoraj beta 96 i progesteron 12, w poniedziałek mam powtórzyć badanie i przyjść do mojego lekarza także jestem na etapie czekania, zero radości, zero smutku
U mnie drugi dzień spóźnieniaDzień dobry Paniom
@Patii26 mam nadzieję, że po przespaniu się z tematem jest Ci chociaż odrobinę lżej, jesteśmy tu z Tobą.Za dużo tych złamanych serc w październiku.
@aiszka jak się czujesz?
@Monique321 jak sytuacja u Ciebie?
@ratatuj wiem, że przygotowujesz się już na listopad, ale co z tym miesiącem - testowałaś jeszcze?
@adori a Ty?![]()
Jestem z Ciebie dumna, że dzielnie czekasz na rozwój sytuacji i nie postanowiłaś ładować w siebie progesteronu jak cukierków.dc 36 ale dpo 16 bo miałam późno owulacje, a progesteron odbił sam, ale nie chce się nastawiać…
miałam monitoring 21 dc i pani powiedziała że owu była bardzo niedawno (był płyn w zatoce douglasa) więc jest też szansa że to 15 dpo i owu była kilka godzin przed monitoringiem, mój lekarz kazał mi teraz zachować spokój i już poczekać z przyrostem do poniedziałku żebym nie zeschizowała więc taki jest plan, dzięki dziewczyny za miłe słowaJestem z Ciebie dumna, że dzielnie czekasz na rozwój sytuacji i nie postanowiłaś ładować w siebie progesteronu jak cukierków.Myślę, że na ten moment to dobry znak, że odbił sam. Czy miałaś owu potwierdzone monitoringiem? Przypomnij proszę. Teraz dopiero w poniedziałek będziesz badać betę?
Wiadomo, że za wcześnie na radość czy smutek, bo bardzo niejednoznaczne to wszystko, ale już nie raz takie cuda tutaj na forum się zdarzały, więc mam nadzieję, że tak będzie i u Ciebie.![]()
No to czekamy z Tobą.miałam monitoring 21 dc i pani powiedziała że owu była bardzo niedawno (był płyn w zatoce douglasa) więc jest też szansa że to 15 dpo i owu była kilka godzin przed monitoringiem, mój lekarz kazał mi teraz zachować spokój i już poczekać z przyrostem do poniedziałku żebym nie zeschizowała więc taki jest plan, dzięki dziewczyny za miłe słowa
infect.vaginDziewczyny u Was zawsze można liczyć na dobre polecajki, co na rozkręcający się stan zapalny? Od kilku dni pieczeeee...Za kilka dni owulacja, boję się zastosować coś tak od czapy
![]()
kochana, bardzo mi przykro, tulę najmocniej. gdybyś chciała pogadać o diagnostyce albo po prostu to daj znać.Dziewczyny, niestety kolejny biochem, już trzeci w tym rokujestem zalamana... Beta 9, prożek 0,71
![]()
Kurcze, moze ten wynik jeden to jakis blad labu? Albo to wszystko tak nietypowo ruszalo i w koncu ruszylo… trzymam kciuki, zeby skonczylo sie na strachu z poczatku i dalej bylo juz dobrze…miałam monitoring 21 dc i pani powiedziała że owu była bardzo niedawno (był płyn w zatoce douglasa) więc jest też szansa że to 15 dpo i owu była kilka godzin przed monitoringiem, mój lekarz kazał mi teraz zachować spokój i już poczekać z przyrostem do poniedziałku żebym nie zeschizowała więc taki jest plan, dzięki dziewczyny za miłe słowa
Ja tak w zeszły week zrobiłam, ale w piątek bo teściowej imieniny robiłam i szwagier z rodziną zostawali na weekend. A ja mam tak, że jak są goście to ma być jeszcze bardziej czysto niż na codzień, to nic że po gościach trzeba na nowo się odgruzowaćDokładnie tak! W weekend planuje cały dom posprzatac, tak na idealnie, łącznie z oknami żeby w niedzielę moc się nacieszyć czystym i pachnącym wnętrzem. Lubię włączyć na słuchawkach muzykę i metodycznie sprzątać pomieszczenie po pomieszczeniu. Ale czy to się uda?! Hmmm...