reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dzień dobry Paniom 🥹
@Patii26 mam nadzieję, że po przespaniu się z tematem jest Ci chociaż odrobinę lżej, jesteśmy tu z Tobą. 🥹 Za dużo tych złamanych serc w październiku. 😞
@aiszka jak się czujesz? 🤗
@Monique321 jak sytuacja u Ciebie?
@ratatuj wiem, że przygotowujesz się już na listopad, ale co z tym miesiącem - testowałaś jeszcze?
@adori a Ty? 🤗
Dzięki. Wczoraj tak się wypłakałam, że dzisiaj od rana głowa tak mnie boli 😫 dodatkowo od 3 dni rozłożyła mnie choroba i od dziś jestem na L4, więc mam czas na odpoczynek i przemyślenia.
3 złamane serduszka, ale ile pełnych serduszek ! Ty naprawdę masz moc do prowadzenia wątków. To jest jakieś niesamowite ❤️

Doczytam Was i odpowiem na cytaty ze wczoraj.

reklama
Dzięki. Wczoraj tak się wypłakałam, że dzisiaj od rana głowa tak mnie boli 😫 dodatkowo od 3 dni rozłożyła mnie choroba i od dziś jestem na L4, więc mam czas na odpoczynek i przemyślenia.
3 złamane serduszka, ale ile pełnych serduszek ! Ty naprawdę masz moc do prowadzenia wątków. To jest jakieś niesamowite ❤️

Ech, szczęście w nieszczęściu, że przynajmniej możesz przekoczować w domu. 🥺🫂

Odpocznij dzisiaj ♥️
Idę dzisiaj na monitoring. Będziecie trzymać kciuki choć mnie krótko znacie? 🥺🥺🥺
Kciuki zacisniete! Daj znac jak pojdzie :)

Ja tak w zeszły week zrobiłam, ale w piątek bo teściowej imieniny robiłam i szwagier z rodziną zostawali na weekend. A ja mam tak, że jak są goście to ma być jeszcze bardziej czysto niż na codzień, to nic że po gościach trzeba na nowo się odgruzować 😂
Mam tak samo. Mój mąż zawsze na ubaw, że nawet w szafie poukładam. Lubię czuć że jest czysto i nawet podłogę umyje że dwa razy żeby mieć pewność, że jak ktoś wpadnie w białych skarpetkach to w takich wróci;o

Dzisiaj mam wizytę u nowej gin, prawdopodobnie wczoraj miała wystąpić owu więc dzisiaj zobaczymy na USG co tam, nadal czekam na wyniki trombofili.
gin do którego aktualnie chodzę, przepisał mi progesteron besins. Tylko zapomniał mi napisać jak go brać 😂 wcześniej brałam tylko duphaston od innego lekarza.
Mam dziś wolne i jakiś zjadł energetyczny, chyba zaraz zrobię sobie małą drzemkę

reklama
Dzisiaj mam wizytę u nowej gin, prawdopodobnie wczoraj miała wystąpić owu więc dzisiaj zobaczymy na USG co tam, nadal czekam na wyniki trombofili.
gin do którego aktualnie chodzę, przepisał mi progesteron besins. Tylko zapomniał mi napisać jak go brać 😂 wcześniej brałam tylko duphaston od innego lekarza.
Mam dziś wolne i jakiś zjadł energetyczny, chyba zaraz zrobię sobie małą drzemkę
Ja brałam besins 2 razy dziennie. 🤓 Tylko, że wcześniej byłam i na doustnym i na dopochwowym.

Do góry