Cukierkowa26
Zaciekawiona BB
Dzień dobry kobietki
ja właśnie w pracy.
Oglądałam film do 2:00 na Polsacie i siedzę jak trup
Oglądałam film do 2:00 na Polsacie i siedzę jak trup
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jeny ile ja tak nocek zarwałam to szokDzień dobry kobietkija właśnie w pracy.
Oglądałam film do 2:00 na Polsacie i siedzę jak trup![]()
chce widzieć efektMatko, ileż będzie tak lało
Nie powstrzymało to mnie i Siostry przed wizytą w RossmannieKupiłyśmy farby do włosów, Siostra będzie farbowała odrosty a ja zmieniam kolor
![]()
Nie ma tego zlego, zobacz jakie emocje beda w listopadzie, jak wszystkie jednego dnia wstawimy pozytywne testy!Dziewczyny my tak wczoraj i dziś zbiorowo![]()
Wyczuwam, ze potrzebny bedzie mocny przytulas!Nie, chodzi o coś innego.
Dziękuję![]()
chce widzieć efektja ostatnio zmieniłam z jasnego żółtego gunwa na ciemny zbliżony do natury farba z rosska i bardzo się cieszę
Nie ma tego zlego, zobacz jakie emocje beda w listopadzie, jak wszystkie jednego dnia wstawimy pozytywne testy!
Wyczuwam, ze potrzebny bedzie mocny przytulas!oferuje!
![]()
Ja mam teraz zżółknięty jasny blond bo dawno nie farbowałam i mam odrost ale mam tak strasznie suche włosy że uznałam że przetrzymam najdłużej jak się da i stonuje jakas maska czy tonerem… ja w kółko wracam do mojego naturalnego ciemnego blondu i rozjaśniłam do jasnego blondu. Ostatnio mnie coś wzięło na rudy ale wybiłam sobie z głowychce widzieć efektja ostatnio zmieniłam z jasnego żółtego gunwa na ciemny zbliżony do natury farba z rosska i bardzo się cieszę
Kiedyś farbowałam na ciemny brąz i zawsze wychodził czarny, potem się wypłukiwał, ale byl za ciemnym. Od kilku lat farbuje już tylko na czekoladowy brąz, i wtedy są takie ciemne brązowe ale takiego czekoladowego ciepłego koloruTo jak o włosach mowa, znajoma mi poleciła wodę lamelarną z rossmanna. Polecam! Mam puszące włosy. Takie falowane/kręcone, a po tej wodzie są lśniące, nieco gładsze, ale takie miłe a nie siano. Zamiast odżywki super sprawa.
Ja teraz farbowałam na ciemny brąz, a wyszedł czarny, powoli się wypłukuje a na zaś kupiłam miedziany brąz.