reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Co za dzień. W końcu mam przerwę bo już myślałam, że uszami mi się wyleje tak chciałam siusiu, mdłości przeszły jak wpadłam w wir, ale szalony dzień! Dopiero teraz mam chwilę aby pomyśleć. Ale takiego dnia w tym swoim rozmyślaniu potrzebowałam. Zjadlam cukierka od moich pracowników bo częstowali dziś z okazji udanego (owocnego) dnia i odrazu zgaga wróciła ale bez mdłości. Nie wiem co ja za cholerstwo złapałam, pewnie jelitowke ale narazie czuję, że z nią wygrywam. Chyba;) dziś wieczorem dzwonię do Pani doktor na konsultacje wyników dotychczasowych (dobrze, że da się przez telefon i nie muszę lecieć 200km) zapytać czy wciśnie nas do siebie w jakiś logiczny termin czy mam szukać innej kliniki. trzymajcie kciuki!

reklama
Dzień dobry kobietki ❤️ ja właśnie w pracy.
Oglądałam film do 2:00 na Polsacie i siedzę jak trup😅

A ja nie mogłam spać w nocy i jak się przebudziłam po 2 to weszłam na fejsa i wyskoczyła mi historia dwóch seryjnych morderców więc wklepałam sobie nazwiska w Google i rozczytywałam się w Wikipedii bo lubię takie smaczki 😅
Położyłam się więc przed 4 i obudziłam się o 7 😅

Umknęło mi! Ze złotego blondu na ciemny blond/jasny brąz 😊 zobaczymy co wyjdzie 🤣 jak wyjdzie jakiś w miarę to wstawię później foty 😊
No to chyba jesteśmy w podobnej włosowej sytuacji. U mnie też złoty blond i tak mnie korci znowu ciemny blond… bardzo bym chciała mieć już długie włosy ale no przez to że je smażę jasnym blondem to mi się kruszą 😒

Ja mam teraz zżółknięty jasny blond bo dawno nie farbowałam i mam odrost ale mam tak strasznie suche włosy że uznałam że przetrzymam najdłużej jak się da i stonuje jakas maska czy tonerem… ja w kółko wracam do mojego naturalnego ciemnego blondu i rozjaśniłam do jasnego blondu. Ostatnio mnie coś wzięło na rudy ale wybiłam sobie z głowy

Z opisu jakbym o sobie czytała 😂
A rudy przerabiałam na początku roku 😁

Ja mam teraz zżółknięty jasny blond bo dawno nie farbowałam i mam odrost ale mam tak strasznie suche włosy że uznałam że przetrzymam najdłużej jak się da i stonuje jakas maska czy tonerem… ja w kółko wracam do mojego naturalnego ciemnego blondu i rozjaśniłam do jasnego blondu. Ostatnio mnie coś wzięło na rudy ale wybiłam sobie z głowy
miałam identycznie, okropne w dotyku i nie do wygładzenia. po zafarbowaniu na ciemny o niebo lepsze!

No to chyba jesteśmy w podobnej włosowej sytuacji. U mnie też złoty blond i tak mnie korci znowu ciemny blond… bardzo bym chciała mieć już długie włosy ale no przez to że je smażę jasnym blondem to mi się kruszą 😒

U mnie jest tak, że co trochę zapuszczę to zetnę na krótko bo chce zmiany. Jak już mam krótkie to chcę dłuższe więc zapuszczam i znowu ścinam bo chcę zmiany. Taki krąg życia 🤣🤣

A ja nie mogłam spać w nocy i jak się przebudziłam po 2 to weszłam na fejsa i wyskoczyła mi historia dwóch seryjnych morderców więc wklepałam sobie nazwiska w Google i rozczytywałam się w Wikipedii bo lubię takie smaczki 😅
Położyłam się więc przed 4 i obudziłam się o 7 😅
Jeszcze lepiej 😂😂

reklama
Dziewczynki wy się znacie, zanim mi lekarz odpisze co to znaczy?

Załączniki

• IMG_1543.jpeg
    IMG_1543.jpeg
    112,5 KB · Wyświetleń: 66
Do góry