reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Też mi się podoba 😀
Te air touche to chyba drogie są, prawda? 🤔
Drogie są i upierdliwe kurcze musiałam brać dzień wolnego żeby włosy zrobić bo to trwało od 3 do 5 godzin czasem, masakra. Owszem nie trzeba tego robić często ale u mnie jest taka siwizna którą mam od 25 roku życia ze musiała mi robić ciemna farba odrost a potem pasemka więc zawracania gitary…

reklama
Ja tam poerdykne raz na jakis czas drogeryjna, loereal tez dla mnie najlepszy, chociaz kiedys mniej sie wyplukiwal mam wrazenie, teraz szybciej, ale no nic.. przeszlabym sie nawet do fryzjera, ale sa tak kosmiczne ceny, ze sorry, ale nie 😂
Mi też jest szkoda kasy, paznokcie robię sama od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie że miałabym teraz np szybciej pracę kończyć żeby iść na paznokcie albo żebym wieczorem o 18-20 siedziała jeszcze w gabinecie, nie chce mi się. Włączam raz na dwa tygodnie w weekend jakiś program true crime i sobie sama dłubie i mnie to tak relaksuje. Ja wiem że to są ceny takie bo koszty działalności są wysokie ale dla klienta to naprawdę czasem nie do przejścia stawki.

A ja teraz dopiero wracam do życia bo przez całą noc bolała mnie głowa. I tak samo ciągnie się do tej pory że przespałam całe przedpołudnie .
Żadne leki nie pomagają także ciężki dzień przedemna i jeszcze w pracy na dodatek. Jest odrobinę lepiej ale to jeszcze nie jest to 😓
Migrena wita u progu 🤣

A ja teraz dopiero wracam do życia bo przez całą noc bolała mnie głowa. I tak samo ciągnie się do tej pory że przespałam całe przedpołudnie .
Żadne leki nie pomagają także ciężki dzień przedemna i jeszcze w pracy na dodatek. Jest odrobinę lepiej ale to jeszcze nie jest to 😓
Migrena wita u progu 🤣
Łącze się z Tobą w bólu,też mam od wczoraj 🥴 nie poszłam dziś do pracy bo nie byłam w stanie rano funkcjonować.teraz nadal mnie ćmi ale jest znośnie.mialam trochę rzeczy do załatwienia więc wywlekłam się z domu.jutro idziemy na wesele i jak będzie tak samo to chyba powiem zespołowi żeby ciszej grał bo mnie łeb napierdala 😂😂😂

Migrena wita u progu 🤣

Współczuję 🫂
Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie ❤️

Drogie są i upierdliwe kurcze musiałam brać dzień wolnego żeby włosy zrobić bo to trwało od 3 do 5 godzin czasem, masakra. Owszem nie trzeba tego robić często ale u mnie jest taka siwizna którą mam od 25 roku życia ze musiała mi robić ciemna farba odrost a potem pasemka więc zawracania gitary…

Drogie właśnie, u nas na wsi w salonie za to na długie włosy od 450zl liczą. Ja mam długie i nie decyduje się na to bo mi szkoda

🙄🤯

Łącze się z Tobą w bólu,też mam od wczoraj 🥴 nie poszłam dziś do pracy bo nie byłam w stanie rano funkcjonować.teraz nadal mnie ćmi ale jest znośnie.mialam trochę rzeczy do załatwienia więc wywlekłam się z domu.jutro idziemy na wesele i jak będzie tak samo to chyba powiem zespołowi żeby ciszej grał bo mnie łeb napierdala 😂😂😂

Żeby Cię po weselu głowa nie bolała z innego powodu! 😅

Mi też jest szkoda kasy, paznokcie robię sama od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie że miałabym teraz np szybciej pracę kończyć żeby iść na paznokcie albo żebym wieczorem o 18-20 siedziała jeszcze w gabinecie, nie chce mi się. Włączam raz na dwa tygodnie w weekend jakiś program true crime i sobie sama dłubie i mnie to tak relaksuje. Ja wiem że to są ceny takie bo koszty działalności są wysokie ale dla klienta to naprawdę czasem nie do przejścia stawki.
Tak teraz robić paznokcie co 2-3tyg (niektóre mani i pedi), włosy, rzęsy i jakieś zabiegi na twarz to najniższa krajowa by nie wystarczyła 😂

U mnie będzie późna owulka coś czuję - 20 DC , dwa pierwsze z wczoraj a ostatni z rana. Później zrobię jeszcze kilka i zobaczę czy spada 🤔 śluz się trochę zmienił- chyba zaatakuje starego dzisiaj 🤪

Załączniki

• 1000011961.jpg
    1000011961.jpg
    729,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry