Lady Strejser
Fanka BB :)
O pani ale owulacja będzie![]()
No coś się kręci
Byleby Strejser był w formie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
O pani ale owulacja będzie![]()
Nie ma wyjścia
To ja to samo robieMi też jest szkoda kasy, paznokcie robię sama od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie że miałabym teraz np szybciej pracę kończyć żeby iść na paznokcie albo żebym wieczorem o 18-20 siedziała jeszcze w gabinecie, nie chce mi się. Włączam raz na dwa tygodnie w weekend jakiś program true crime i sobie sama dłubie i mnie to tak relaksuje. Ja wiem że to są ceny takie bo koszty działalności są wysokie ale dla klienta to naprawdę czasem nie do przejścia stawki.
Uhuhuuu alez pik! Wykorzystaj go dzisiaj do cnaU mnie będzie późna owulka coś czuję - 20 DC , dwa pierwsze z wczoraj a ostatni z rana. Później zrobię jeszcze kilka i zobaczę czy spadaśluz się trochę zmienił- chyba zaatakuje starego dzisiaj
![]()
Ten na samym dole to już pikU mnie będzie późna owulka coś czuję - 20 DC , dwa pierwsze z wczoraj a ostatni z rana. Później zrobię jeszcze kilka i zobaczę czy spadaśluz się trochę zmienił- chyba zaatakuje starego dzisiaj
![]()
Nooo zwłaszcza że mi robienie sobie włosów i paznokci najczęściej sprawia przyjemność. Lubie to. Wolę robić to niż sprzątać. A potem mówię mężowi że powinien mnie na rękach nosić bo jestem tania w utrzymaniu więc w weekend ja sprzątać nie będę bo robię włosy i paznokcie heheTo ja to samo robierozumiem skad sie biora koszty, nie ujmuje im tego, ale jak podlicze to wole ta kase po prostu wydac na cos innego, nie mowiac o czasie, fajnie czasem sie przejsc, ale kalkulacja akurat u mnie w tym zerowa
Uhuhuuu alez pik! Wykorzystaj go dzisiaj do cna![]()
Piłam już dzisiaj dwie kawy chętnie bym wypiła trzeciąZazdroszczę Wam tych pików na owulakachmiałam właśnie zrobić owulaka to sobie sączę kapuczinę, kolejne dwie godziny w plecy
![]()
Piłam już dzisiaj dwie kawy chętnie bym wypiła trzecią
Chętnie bym wpadlaZapraszam![]()