Trzymam kciuki, żeby to było poKurcze sama już nie wiem .. ostatnia miesiączka 31 sierpnia (na wieczor) od 5 dnia cyklu brałam clostilbegyt. Nie monitorowałam bo tutaj tego nie robią. I tak sobie czekałam na owulacje. Stosunek co 2 dni wiec była szansa trafić na owulacje . Ale kolo 15 dc nie czułam wcale tej owulacji . Dopiero 22 dc mialam silny bol podbrzusza tak że tylko leżałam trwał moze 1.5 godziny i przeszło. Czy to wtedy była owu ? Czy coś innegodzisiaj 33 dc i nic . Okres przec pcos nieregularny. Raz 29, raz 35 a ostatnim razem 55
. W poprzedniej ciazy pozytywny test mialam dopiero 16 dpo . Tak jak wczesniej czułam jakieś objawy tak od ponad tygodnia nic. Od 3 dni za to strasznie sie mecze zwykly spacer a ja mam zadyszkę
przepraszam za moje wypociny ale sama nie wiem co myśleć
![]()
reklama
aiszka
Aktywna w BB
Ja w poprzednim cyklu miałam pik 20dc więc owulacja też gdzieś 21/22Kurcze sama już nie wiem .. ostatnia miesiączka 31 sierpnia (na wieczor) od 5 dnia cyklu brałam clostilbegyt. Nie monitorowałam bo tutaj tego nie robią. I tak sobie czekałam na owulacje. Stosunek co 2 dni wiec była szansa trafić na owulacje . Ale kolo 15 dc nie czułam wcale tej owulacji . Dopiero 22 dc mialam silny bol podbrzusza tak że tylko leżałam trwał moze 1.5 godziny i przeszło. Czy to wtedy była owu ? Czy coś innegodzisiaj 33 dc i nic . Okres przec pcos nieregularny. Raz 29, raz 35 a ostatnim razem 55
. W poprzedniej ciazy pozytywny test mialam dopiero 16 dpo . Tak jak wczesniej czułam jakieś objawy tak od ponad tygodnia nic. Od 3 dni za to strasznie sie mecze zwykly spacer a ja mam zadyszkę
![]()

Kaalaa
Fanka BB :)
@Aleksandra96 wszystko jest mozliwe, zwlaszcza ze mialas takie cykle, a byl bol, w okolicach tego 20 tez byl seks, czy tylko do 15?
Aleksandra96
Zaangażowana w BB
Byl byl@Aleksandra96 wszystko jest mozliwe, zwlaszcza ze mialas takie cykle, a byl bol, w okolicach tego 20 tez byl seks, czy tylko do 15?
Aleksandra96
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam za odpowiedzi trochę mnie pocieszyłyście 

Paula. sz
Też tak myślę.@Paula. sz poprawiaj, ryzykujesz tylko mile spedzony wieczor ;D
Myślę juz po lekarzu ..obowiązkowe klopsiki z Ikei
kami1094
Nie rozumiem jaki jest sens stymulacji bez monitoringu. W tych jajnikach może podziać się wszystko, szczególnie na klomifenie, na którym często rośnie wiele pęcherzyków. Jeśli urośnie ich za dużo obok siebie na jednym jajniku to pod wpływem estrogenu ściany mogą tak stwardnieć, że bez zastrzyku nie pęknie żaden - na przykład. Teorie można by tworzyć w nieskończoność.Kurcze sama już nie wiem .. ostatnia miesiączka 31 sierpnia (na wieczor) od 5 dnia cyklu brałam clostilbegyt. Nie monitorowałam bo tutaj tego nie robią. I tak sobie czekałam na owulacje. Stosunek co 2 dni wiec była szansa trafić na owulacje . Ale kolo 15 dc nie czułam wcale tej owulacji . Dopiero 22 dc mialam silny bol podbrzusza tak że tylko leżałam trwał moze 1.5 godziny i przeszło. Czy to wtedy była owu ? Czy coś innegodzisiaj 33 dc i nic . Okres przec pcos nieregularny. Raz 29, raz 35 a ostatnim razem 55
![]()
Nie czucie owulacji nie oznacza, że jej nie było. Kłucie jajnika może oznaczać wszystko, niekoniecznie owulację. Także niestety w Twojej sytuacji bez monitoringu to wróżenie z fusów.
niecierpliwamatka
Skończyły mi się testy, hm .. poczekam do miesiączki, jak nie przyjdzie pojadę po test. Jak przyjedzie to będę wiedziała, że nic z tego. Na ten moment .. czekam na @. Gratki za kreseczke i trzymam kciuki żeby się pogrubiała i rosła.
Kaalaa
To zatestowalabym za jakies 3 dni, mysle ze to bedzie juz w miare pewne jesli liczyc od tego 20Byl byldo tej pory co drugi dzień mniej więcej
w takim razie jeszcze czekam
reklama
Kaalaa
Wez no sobie pojedz, niech lezy w szufladzie i odpoczywaSkończyły mi się testy, hm .. poczekam do miesiączki, jak nie przyjdzie pojadę po test. Jak przyjedzie to będę wiedziała, że nic z tego. Na ten moment .. czekam na @. Gratki za kreseczke i trzymam kciuki żeby się pogrubiała i rosła.