Kaalaa
Fanka BB :)
Trzeba przyznac, ze nie znam sie na winach, ma byc dobre w smaku, ale wole te wytrawne/polwytrawne, carlo rossi red lub dark red spelnia moje wymaganiaJakie winko lubisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzeba przyznac, ze nie znam sie na winach, ma byc dobre w smaku, ale wole te wytrawne/polwytrawne, carlo rossi red lub dark red spelnia moje wymaganiaJakie winko lubisz?
Ja właśnie wolę półsłodkieTrzeba przyznac, ze nie znam sie na winach, ma byc dobre w smaku, ale wole te wytrawne/polwytrawne, carlo rossi red lub dark red spelnia moje wymagania![]()
O matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałamAle Ty masz piękne włosy- pamiętam z fotki z siniakami
![]()
Ja tak samo tylko ja znów frescoTrzeba przyznac, ze nie znam sie na winach, ma byc dobre w smaku, ale wole te wytrawne/polwytrawne, carlo rossi red lub dark red spelnia moje wymagania![]()
Piękne!!! I na taki kolor często mnie nachodziO matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałampowiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.
Dziękuję, ale męczącePiękne!!! I na taki kolor często mnie nachodziidealny
Osz Ty jakie wlosyO matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałampowiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.
Fresco kiedys pilam, ale byla za kwasna nutaJa tak samo tylko ja znów fresco![]()
Wlasnie to juz za slodkie dla mnieJa właśnie wolę półsłodkieostatnio bardzo lubię wina z winiarni Zamojska, wiśniowe mi tak dobrze wchodziło…
Znam ten ból mnie też wkurzali ale jednak zmieniłam pomimo że się staramyJa też ostatnio mam spadek mocy
Do tego wkurzają mnie w pracy, a przecież nie zmienię, bo może w końcu znajdę w ciążę...