reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Wiecie co, ten cykl to jest jakaś porażka. Okres który mnie zmiótł z planszy, wcześniej infekcja jakaś mnie dopadła, a teraz boli mnie ząb i to jedynka 🤣 ja błagam o litość już😂 przepraszam za moje narzekanie, Mąż już nie chciał mnie chyba słuchać i chrapie 🤣😢

Narzekaj, od tego również jesteśmy 🤗

Widać zdrowe i gęste włosy 😍 chciałabym mieć gęste, bo mam cienkie. Też masz ładne i ładny kolor 🙂 zobaczymy jutro po koloryzacji 😀

Właśnie się zastanawiam czy ta koloryzacja to nie był błąd bo bardzo ciemne wyszły no ale niech już będzie, się wypłucze skoro to do 28 myć 😂😂

dziewczyny, obłędne macie włosy ❤️
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładu :) jesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.

dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim 😞

kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?:)

Załączniki

• FA53A079-594F-46F9-9DE4-52383877684F.jpeg
    FA53A079-594F-46F9-9DE4-52383877684F.jpeg
    257,2 KB · Wyświetleń: 90
  • B1BFFD68-DBF2-4278-896B-2717EA94F51A.jpeg
    B1BFFD68-DBF2-4278-896B-2717EA94F51A.jpeg
    291,9 KB · Wyświetleń: 87
dziewczyny, obłędne macie włosy ❤️
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładu :) jesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.

dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim 😞

kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?:)
Ale gęste ! Mnie właśnie bardzo kusi od września ściąć i pocieniować, też mi się podobają takie jak masz teraz 😃 ale boję się że będę tego żałować po tygodniu 🥲 jednak jak ktoś ma większość życia długie to musi być odważny żeby ściąć je do ramion 🙈

ja dzisiaj jeszcze do pracy do 14, wlatuje do domu zrobić tartę i do babci na urodziny, a jutro na roczek także caly week zaplanowany 🫠

reklama
Ale gęste ! Mnie właśnie bardzo kusi od września ściąć i pocieniować, też mi się podobają takie jak masz teraz 😃 ale boję się że będę tego żałować po tygodniu 🥲 jednak jak ktoś ma większość życia długie to musi być odważny żeby ściąć je do ramion 🙈
ja do włosów zawsze mam luźne podejście, nie mam problemu z długich ścianąć na krótkie. ale już mi się krótkie znudziły zdecydowanie 🤣 a coś wolno rosną

Do góry