kami1094
Fanka BB :)
Ja nie płacę, mąż płaci,Lepiej się przyznaj ile za fryzjera płacisz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja nie płacę, mąż płaci,Lepiej się przyznaj ile za fryzjera płacisz![]()
To ja nie byłam 5 lat u fryzjeraDrogie właśnie, u nas na wsi w salonie za to na długie włosy od 450zl liczą. Ja mam długie i nie decyduje się na to bo mi szkoda
Zapraszam na moje domowej robotyJa właśnie wolę półsłodkieostatnio bardzo lubię wina z winiarni Zamojska, wiśniowe mi tak dobrze wchodziło…
Mega masz włosyJa nie płacę, mąż płaci,ale niewiele, bo tylko końcówki podcinam.
![]()
Ja polecam irakijskie ,koszerne wino (nie piłam go z powodu jakiś poglądów tylko z polecenia) i nazywa sięTrzeba przyznac, ze nie znam sie na winach, ma byc dobre w smaku, ale wole te wytrawne/polwytrawne, carlo rossi red lub dark red spelnia moje wymagania![]()
Ja polecam irakijskie ,koszerne wino (nie piłam go z powodu jakiś poglądów tylko z polecenia) i nazywa się
*uwaga*
ZMORA
Jak okolice 3 miasta to w Gdyni polecam Sylwię Kuchta (salon magic hair) na pełni wiedzy i nie owija w bawełnę i jest po prostu zajebista. Z brązowych i czarnych włosów wyprowadziła mi platynowy blond i nie spaliła mi włosówO matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałampowiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.
Też masz śliczne gęste włosydziewczyny, obłędne macie włosy
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładujesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.
dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim
kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?![]()
dziewczyny, obłędne macie włosy
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładujesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.
dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim
kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?![]()