reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Skończyły mi się testy, hm .. poczekam do miesiączki, jak nie przyjdzie pojadę po test. Jak przyjedzie to będę wiedziała, że nic z tego. Na ten moment .. czekam na @. Gratki za kreseczke i trzymam kciuki żeby się pogrubiała i rosła.
Zawsze możesz kupić i zrobić jak poczujesz potrzebę 😉😉 jeszcze nie ma okresu także możliwość jest

reklama
Które testy najlepiej kupować? Pink strumieniowy, ten płytkowy czy może facelle? Został mi jeden pink strumieniowy na ten cykl, obiecałam sobie że nie dokupie więcej bo szkoda kasy i rozczarowań.. ale na kolejne miesiące warto wiedzieć co kupić 😁
Ja od wczoraj już mam skurcze na okres i tak sobie czekam, dziś 15 dpo, miesiące temu dostałam tego dnia.

Ja mam pinki strumieniowe i te z Action 😊 a dziś kupiłam w Rossmanie baby check ale też nie mam dużego doświadczenia 🫣

Uległam! Ale bardzo słabo mi bo 4h nie piłam wody 😅
Na żywo jest cień chyba nawet różowy

Nie będę się tutaj dłużej bawić, @kami1094 poproszę o wpisanie 🍀

Załączniki

• IMG_20251002_124357.jpg
    IMG_20251002_124357.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry