reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja wam powiem że robiłam 3 razy w życiu cynamonki, zawsze z kwestii smaku. Raz wyszły cudowne. Za drugim razem twarde jak kamień, a za trzecim w tym roku zakalce, poddałam się 😅 dużo piekę, ale do cynamonek mam pecha.

Powiem wam że mąż sam z siebie zaczął temat, bo mówiliśmy wstępnie że może zrobi sobie badania po nowym roku. Ale i tak był sceptycznie nastawiony, że a jak ma być ciąża to będzie a jak nie to nie.. ale teraz powiedział że waha się czy już nie iść w przyszłym miesiącu, bo zaczyna się irytować że nie wychodzi. Także jestem w szoku.

Zawsze wychodzą mi twarde dlatego tak rzadko robię 😂
Kuszą mnie te z przepisu od SugarLady.

Fajnie, że mąż sam wyszedł z inicjatywą 😃
Mój się strasznie obawiał pierwszego badania ale jak wyszły bardzo dobre to drugich przed kwalifikacją do in vitro już się nie obawiał 🥹

Taaa i moja dietę szlag trafił 🤣🤣🤣 czy Wam też się zdarza owulka wcześniej? Myślałam że to raczej wypada w stałe dni 🤐 człowiek stary a głupi

Ja dzisiaj też sobie pofolgowałam ale mam nadzieję, że jak się zważę w piątek to jednak waga będzie na minusie 😂

U mnie są różnie, w poprzednim cyklu miałam w 11 dniu a jeszcze wcześniej w 15 dc 🤪

reklama
Moja dieta też poległa przez ten week, ale raz na jakiś czas się Nam należy i tak trzeba to tlumaczyc 😆
U mnie zawsze wypada 14/15 dc
Mówisz? No to dobra, jutro podojadam jeszcze resztki a od poniedziałki wracam na dietę 🤐🤣 No u mnie też zawsze tak wypadało 14/15 dc bo cykle mam 28 dni zawsze, ale teraz jest cykl po biochemie i może to ma znaczenie, zaskoczył mnie ten pik

Do góry