reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Mówisz? No to dobra, jutro podojadam jeszcze resztki a od poniedziałki wracam na dietę 🤐🤣 No u mnie też zawsze tak wypadało 14/15 dc bo cykle mam 28 dni zawsze, ale teraz jest cykl po biochemie i może to ma znaczenie, zaskoczył mnie ten pik
Hmm, to może faktycznie coś u Ciebie się zmieniło. A czujesz jakieś objawy owu?

Hmm, to może faktycznie coś u Ciebie się zmieniło. A czujesz jakieś objawy owu?
Tak mocno mnie kłuję w boku, dlatego poszłam zrobić jeszcze owulaka bo robiłam rano i był jasny 🤷‍♀️ a szczerze mówiąc podejście do tego cyklu mam... ciulowe delikatnie mówiąc więc robiłam po jednym teście tylko bo mi się nie chciało więcej 🤐🫣

A kurde szczerze mówiąc sama nie wiem co będzie gorsze niedługo... Zobaczyć znów dwie kreski czy tym razem jedną 🤐 nie chce żeby to źle zabrzmiało ale obie opcje budzą u mnie w tej chwili negatywne uczucia
Domyślam się😓 i rozumiem.
Strach już zawsze będzie.
Nie przeżyłam tego, ale naprawdę współczuję wszystkim kobietom które tego doświadczyły 😢 jesteście silne ❤️🥹

A ja rozkminiam swoj okres, bo serio to 3 ktorego nie ogarniam… wczoraj sie zaczal, bylo krwawienie takie standardowe, ani lekkie ani mocne, ale zwykle gorzej mam 2 dnia, wiec no.. za to dzisiaj powinno mnie zwalic z nog, a w sumie wkladka to by wysyarczyla, wrecz zastanawiam sie, czy jutro bedzie cokolwiek… jedyne co moze miec wplyw to inozytol, ale myslalam ze on bardziej reguluje cykle, a nie ze wplywa tak na okres.. zeby nie bylo nie narzekam :D ale no czy w ta strone to jednak dobrze jest…

Hej pięknowłose niewiasty ❤️ nie odzywałam się bo miałam imprezę urodzinową do wyprawienia i orobiłam się jak bury osioł 🫏🤣 Gołąbki, jarzynowa, jaja w majonezie, szarlotka 🤐 na koniec objadłam się jak 🐷 i miałam czas zeby Was nadrobić ... Ale obstrachujac, siknęłam na owulaka i złapałam pik jak byk nie? Kurde coś wcześniej niż zawsze bo dziś dopiero12 dc 🤔
Nooo, pik jak nic 😁

reklama
Mało się odzywam bo mam dużo pracy. I do tego jestem ciągle zatkana w zatokach nie mogę się doleczyć.
Dzisiaj zakończyliśmy z mężem 5 dniowy maraton starań 😆 zastrzyk przed wczoraj wiec już powinno być po owulacji. Znów mi przyszło leżeć z nogami do góry 😆

Powiem Wam, że ja w ogóle nie czuje teraz tego klimatu. Że zaraz przyjdzie testowanie.... Nawet chyba na nie jakoś szczególnie nie czekam. Moja podświadomość robi sobie ze mnie jaja. Ale zaraz pojawiają się takie myśli że się napewno uda. I może to dobrze, a może źle ale jestem pełna optymizmu że pyknie. 🙈🤭 Byłyby niezłe jaja jakby się udało 😆 ale sama wiem że do tego długa droga.

Oj tak sobie posmęciłam....
Tak czy siak muszę kupić testy jakieś. Bo nie mam ani sztuki 😂😂😂.

@Jane Doe a co do.forum, to jak dołączyłam w trakcie starań o moje pierwsze dziecko to mąż ciągle mówił "a Ty znowu na tym zielonym forum" 😆😆😆 także co jak co ale kolorek przyciąga uwagę. Ale ja mam teraz kolor czarny 😂

Czy ktoś już tworzy wątek listopadowy?

Do góry