Hermeneg
Fanka BB :)
Jestem
Cały dzień prawie w kuchni, sprzątanie itp, teraz się położyłam i czekam na taniec z gwiazdami![]()
U nas Harry Potter i czekam na Masterchefa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestem
Cały dzień prawie w kuchni, sprzątanie itp, teraz się położyłam i czekam na taniec z gwiazdami![]()
Ja w ten weekend przegięłam z „dietą” ale trudnoU nas Harry Potter i czekam na Masterchefapooglądam sobie pyszności których nie zjem
![]()
Nie Ty jednaCzy tylko ja w tym roku nie bylam na grzybach?![]()
znam to, ja tez za bardzo pofolgowałam przez ten weekend, aż mnie brzuch boli z tego obżarstwaJa mam jakis ciezki weekend, nic mi sie nie chce, chodze zla i nabuzowana, ale jednoczesnie sie smieje, pms wjechal na pelnej, chociaz pozniej niz zwykleno i ciagle glodna… ja dzisiaj tyle zjadlam, co przez ostatni tydzien! Dramat jakis.. ale za to porzadnie odpoczelam
natrzaskalam dzisiaj mielonych, wiec jutro obiad z glowy
![]()
Ja też nie byłam bo nie znoszę zbierać grzybów ani przy nich robić, stąd tym bardziej mnie bawi że mój mąż uznał że specjalnie dla niego dołączyłam do forum dla grzybiarzy. Ja grzyby ze sklepu już oczyszczone albo suszone mogę używać ale żeby zrywać i się z nimi bawić to nieeeeCzy tylko ja w tym roku nie bylam na grzybach?![]()