reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
My wrociliśmy od rodziców. Jestem taka zmęczona. Niby odespaliśmy tą 18stkę, ale jestem totalnie rozbita i chyba zaraz się położę 🫠 Jeszcze leje, założyłam szlafrok i sączę herbatkę z pigwą

Kto tu jest na stymulacji i podzieli się schematem działania? W środę miałam dwa jajeczka 16 mm, lekarz zalecił współżycie piątek sobota niedziela a sobota wieczorem ovitrelle. Mówił żeby środę i czwartek dać na luz ze zbliżeniami żeby wyprodukować jakąś rozsądną ilość nasienia na weekend. Jakiej wielkości są u was jajeczka jak bierzecie zastrzyk i jaki macie schemat współżycia w dni przed i po zastrzyku? Chat gpt mi mówi że u mnie zaplanowane super ale choruję na hiperanalizowanie wszystkiego więc z ciekawości spytam 😇

Ja mam jakis ciezki weekend, nic mi sie nie chce, chodze zla i nabuzowana, ale jednoczesnie sie smieje, pms wjechal na pelnej, chociaz pozniej niz zwykle 😂 no i ciagle glodna… ja dzisiaj tyle zjadlam, co przez ostatni tydzien! Dramat jakis.. ale za to porzadnie odpoczelam :D natrzaskalam dzisiaj mielonych, wiec jutro obiad z glowy :D

Ja mam jakis ciezki weekend, nic mi sie nie chce, chodze zla i nabuzowana, ale jednoczesnie sie smieje, pms wjechal na pelnej, chociaz pozniej niz zwykle 😂 no i ciagle glodna… ja dzisiaj tyle zjadlam, co przez ostatni tydzien! Dramat jakis.. ale za to porzadnie odpoczelam :D natrzaskalam dzisiaj mielonych, wiec jutro obiad z glowy :D
znam to, ja tez za bardzo pofolgowałam przez ten weekend, aż mnie brzuch boli z tego obżarstwa🤣

reklama
Czy tylko ja w tym roku nie bylam na grzybach? 🙈
Ja też nie byłam bo nie znoszę zbierać grzybów ani przy nich robić, stąd tym bardziej mnie bawi że mój mąż uznał że specjalnie dla niego dołączyłam do forum dla grzybiarzy. Ja grzyby ze sklepu już oczyszczone albo suszone mogę używać ale żeby zrywać i się z nimi bawić to nieeee

Do góry