reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Kto tu jest na stymulacji i podzieli się schematem działania? W środę miałam dwa jajeczka 16 mm, lekarz zalecił współżycie piątek sobota niedziela a sobota wieczorem ovitrelle. Mówił żeby środę i czwartek dać na luz ze zbliżeniami żeby wyprodukować jakąś rozsądną ilość nasienia na weekend. Jakiej wielkości są u was jajeczka jak bierzecie zastrzyk i jaki macie schemat współżycia w dni przed i po zastrzyku? Chat gpt mi mówi że u mnie zaplanowane super ale choruję na hiperanalizowanie wszystkiego więc z ciekawości spytam 😇

Tak dawno miałam, że nie pamiętam 😂

Czy tylko ja w tym roku nie bylam na grzybach? 🙈

Byłam jako chodziarz obserwator 🤪

reklama
Zawiodłam, przepraszam... Kajam się i proszę o łagodny wymiar kary bez laczka/papucia.
Tak, byłam wczoraj na zakupach, - nie, nie kupiłam kubka (nic mnie nie oczarowało) kupiłam tabletki do zmywarki w promocji, i żel pod prysznic 2+1... Ale nie, nie.. miało coś być dla mnie to jest! Kupiłam świeczki zapachowe w action;) i kilka ozdób na ,,święto potwora diabelskiego", oraz słodycze dla małych potworków które moze nas nawiedza w piątek. ;)
A, zupę zrobiłam ( nie jest to mój smak, ale takie 6,5/10) a teraz planuje chwilę poleżeć. Jutro postanowiłam, że sobie z okazji poniedziałku sikne bez większego celu, ktoś jeszcze ma zamiar marnować test sikając przed czasem?;)
Ja jutro bez sikania, ale wybieram się rano na prożka👌

Ja w sobotę brałam zastrzyk i za tydzień w poniedziałek będę 7 DPO to będzie dobry moment żeby progesteron zbadać? Trochę się boję że niedomaga i dlatego tak szybko w 10 dni po owulacji dostaje okres…

Czat gpt mówi że warto zrobić 7 dnia ale żebym rozważyła też 5 i 9 albo chociaż 9. No to może tak zrobię. 5 i 9. Ostatnio dostałam okres 10 dni po owulacji co mnie martwi bo implantacja może maksymalnie w 10-11 dniu być…

reklama
Do góry