reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

U mnie nareszcie się wybarwiło konkretnie 😁😎

20251027_101536.jpg

reklama
Nie jestem pewna. ja też się staram o bobasa już 3,5 roku. Już byłam 5 razy w ciąży z czego mam synka, który w tym roku skończył 5 lat. Bardzo chcemy rodzeństwo, ale kolejne próby to ciągłe niepowodzenia. Ostatnio zdecydowaliśmy się na komórkę dawczyni, ale procedurę mamy rozpocząć w styczniu, a tu teraz brak miesiączki.. Nie wiem czy to wogole możliwe.. Oczywiście pójdę na betę
To jest wątek staraczkowy, ale do końca miesiąca mamy już tylko 3 dni, także wpiszę Cię. :) Nie jesteś pewna wyniku testu? Wybierasz się na betę? :)

Ja po tej drożności jajowodów chyba jestem jakaś wrażliwsza bo pierwszy raz chyba czuję że mam owulację. Miałam dwa jajeczka na prawym jajniku i teraz mnie coś rwie. Minęło właśnie 36-40h od podania ovitrelle i podobno to by się zgadzało.
A czym robili ci drożność ? Chodzi mi pianką czy pod ciśnieniem ?

Hejka! Ja już 2 dzień na Lamettcie, zaczynają znowu mi się znowu uderzenia gorąca - czy któraś z Was też to ma? Bo czuję się conajmniej dziwnie kiedy w momencie oblewa mnie fala 😅 dzwoniłam też do lekarki, kontrolne USG w przyszły wtorek, mamy działać regularnie, ma nadzieję, że 30 tabletek lametty w zeszłym cyklu zaowocuje nam owulacja wcześniej niż w 28 dc 😁

Hej, z chęcią dołączę do grupy staraczkowej :) Aktualnie miesiąc za nami ze staraniami, test negatywny w październiku, więc od listopada chciałabym być już z Wami, dobrze, że przypomniałam sobie o forum. fajnie jest wrócić 😊
Trochę o mnie:
Mam aktualnie 13 miesięczną córkę, w ciąży byłam dwa razy, pierwsza niestety zakończyła się poronieniem, wtedy też trafiłam na to forum.
Na grupie staraczek byłam już w 2023 roku. Z mężem podjęliśmy decyzję, że zaczniemy starania o drugie dziecko jak córka skończy rok, tak też było, więc pierwszy cykl za nami :)

Właśnie się dowiedziałam że bliska mi osoba jest w ciąży. I czuje się z tym beznadziejnie, miałyśmy się cieszyć swoim szczęściem a ja siedzę i jestem wkurzona, wkurzenie wywuluje u mnie poczucie winy i zaraz się poryczę. No co za poje**ne emocje 🤐💔

Właśnie się dowiedziałam że bliska mi osoba jest w ciąży. I czuje się z tym beznadziejnie, miałyśmy się cieszyć swoim szczęściem a ja siedzę i jestem wkurzona, wkurzenie wywuluje u mnie poczucie winy i zaraz się poryczę. No co za poje**ne emocje 🤐💔
Boże znam te uczucie. Ostatnio doświadczyłam tego samego. Okropne uczucie… niby chciałam się cieszyć razem z tą osobą, ale mój wkurw był wymalowany na twarzy 🙃 nie martw się, nie jesteś sama w tych okropnych emocjach… 😢 ❤️

reklama
Hejka! Ja już 2 dzień na Lamettcie, zaczynają znowu mi się znowu uderzenia gorąca - czy któraś z Was też to ma? Bo czuję się conajmniej dziwnie kiedy w momencie oblewa mnie fala 😅 dzwoniłam też do lekarki, kontrolne USG w przyszły wtorek, mamy działać regularnie, ma nadzieję, że 30 tabletek lametty w zeszłym cyklu zaowocuje nam owulacja wcześniej niż w 28 dc 😁
Hej. A mogę zapytać jak bierzesz? Przede mną pierwszy cykl. Mam drac 2x1 przez 5 dni a Ty tu piszesz ze 30 tabletek 🤯

Do góry