reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

nie mam właśnie pojęcia jak liczyć tc bo ostatni okres miałam 17 września ale owulację miałam 7 października 🫠
to ja też owulacja 6-7 października.

u mnie dziś beta wyszła prawie 4k dziś i zadzwoniła lekarka, że mam przyjechać jutro do szpitala, bo jej się jej nie podoba, że beta tak wysoka, a pęcherzyk tak malutki i na szpitalnym sprzęcie z innym lekarzem chcą obejrzeć jeszcze raz jajowody. (jestem po pozamacicznej)

reklama
Dziewczyny które miały zalecone branie progesteronu, od kiedy zaczynałyście suplementację? Niby mój lekarz mówił że po pozytywnym teście ciążowym, ale jak zagłębiam się w temat to znajduje sporo info ze od 3 dpo powinno się zacząć 🤔 ja już głupieje

U mnie nareszcie się wybarwiło konkretnie 😁😎

Zobacz załącznik 1725831
1000011726.gif

Dziewczyny które miały zalecone branie progesteronu, od kiedy zaczynałyście suplementację? Niby mój lekarz mówił że po pozytywnym teście ciążowym, ale jak zagłębiam się w temat to znajduje sporo info ze od 3 dpo powinno się zacząć 🤔 ja już głupieje
ja mam problem z cienkim endometrium i duphaston biorę zalecony przez lekarza od dnia owulacji (mam monitoring) - jak pojawia się miesiączka to przestaje, jakbym była ciąza to mam brać dalej.

Ja mam zalecone od 15 do 24dc.

Czy któraś z was była na drożności z użyciem pianki ? Boli ? Jak się czułyście ? Umówiłam się właśnie na 4 listopada i mam trochę stresa, czy jechać sama samochodem 100 km.

Właśnie się dowiedziałam że bliska mi osoba jest w ciąży. I czuje się z tym beznadziejnie, miałyśmy się cieszyć swoim szczęściem a ja siedzę i jestem wkurzona, wkurzenie wywuluje u mnie poczucie winy i zaraz się poryczę. No co za poje**ne emocje 🤐💔
Jejku, jak ja Cię rozumiem... W tym cyklu co ja miałam biochemiczną kuzynka męża zaszła w ciążę. Smutek, zazdrość, żal, poczucie niesprawiedliwości. Bolało mnie, że u niej się udało, a u mnie nie...
to ja też owulacja 6-7 października.

u mnie dziś beta wyszła prawie 4k dziś i zadzwoniła lekarka, że mam przyjechać jutro do szpitala, bo jej się jej nie podoba, że beta tak wysoka, a pęcherzyk tak malutki i na szpitalnym sprzęcie z innym lekarzem chcą obejrzeć jeszcze raz jajowody. (jestem po pozamacicznej)
O kurcze 😳 Oby wszystko jednak było ok... Trzymaj się!
Beta 989
Progesteron 17

w środę była beta 96 i prog 12, nie wierzę…
Cudownie 🥰 Gratulacje, niech bobasek rośnie zdrowo 🥰

reklama
Do góry