kostka123
Fanka BB :)
Pięknie, gratulujęBeta 989
Progesteron 17
w środę była beta 96 i prog 12, nie wierzę…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pięknie, gratulujęBeta 989
Progesteron 17
w środę była beta 96 i prog 12, nie wierzę…
Naprawdę wspaniale wieściocenił wiek ciąży na 5+1 i powiedział że jak na ten moment wszystko wygląda prawidłowo ale żeby jeszcze do tego podejść na spokojnie bo zdarzają się pseudopęcherzyki dlatego za tydzień powinniśmy już wiedzieć dokładnie na czym stoimy, powiedział żebym dla własnego spokoju już nie robiła bety a w razie jakichkolwiek niepokojących objawów dzwoniła, co do tego progesteronu to mówił że miał już takie przypadki w których progesteron jest bardzo niski i sam odbija i urodziły się z tego zdrowe dzieci więc mam być spokojna i czekać do przyszłego tygodnia i wtedy sytuacja powinna być już jasna, pęcherzyk ma 3,8mm, dalej się bardzo martwię ale czuję że jestem w dobrych rękach i mogę mu zaufać![]()
No właśnie o to chodzi... Powiedzcie mi co byście zrobiły na moim miejscu? Widziałyście moje wyniki proga, niby nie był niski ale no szybko spadł między 13-16 dpoNawet powiedziałabym, że najczęściej, jeśli ktoś ma wskazanie do progesteronu.![]()
Cudownie! Trzymam za Was mocno kciukiocenił wiek ciąży na 5+1 i powiedział że jak na ten moment wszystko wygląda prawidłowo ale żeby jeszcze do tego podejść na spokojnie bo zdarzają się pseudopęcherzyki dlatego za tydzień powinniśmy już wiedzieć dokładnie na czym stoimy, powiedział żebym dla własnego spokoju już nie robiła bety a w razie jakichkolwiek niepokojących objawów dzwoniła, co do tego progesteronu to mówił że miał już takie przypadki w których progesteron jest bardzo niski i sam odbija i urodziły się z tego zdrowe dzieci więc mam być spokojna i czekać do przyszłego tygodnia i wtedy sytuacja powinna być już jasna, pęcherzyk ma 3,8mm, dalej się bardzo martwię ale czuję że jestem w dobrych rękach i mogę mu zaufać![]()
Dziewczyny, miałyście te testy? Ja zawsze facelle, a miałam też te z clearblue co wyświetlają minkę. Ale spoko cena 28 zł za 50 sztuk i się zastanawiam.
Zobacz załącznik 1725877
I co o nich myślisz? Spoko są?To były moje pierwsze owulaki ever!![]()