reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dziewczyny, miałyście te testy? Ja zawsze facelle, a miałam też te z clearblue co wyświetlają minkę. Ale spoko cena 28 zł za 50 sztuk i się zastanawiam.🤔
Zobacz załącznik 1725877
Miałam je wiele razy- ale ostatnie dwa opakowania wg się wybarwiać nie chciały 😱 nie wiem czy jakaś ferelna partia się trafiła?🫣🤔
Ale są dziewczyny,którym działają dobrze za każdym razem

reklama
Dziewczyny!!! Uszczypnijcie mnie🫣 Tak, wiem @kami1094 że mialam robic test w Twoje urodziny, ale przepraszam nie wytrzymałam🙈🙈🙈 Zrobiłam dzisiaj i nie wierzę 🥹🥹 Powiedzcie, czy ja dobrze widzę.. zdjęcia robione na szybko, bo jestem juz w drodze do pracy, a do tego trzęsły mi sie ręce🫣

Załączniki

• 20251028_070901.jpg
    20251028_070901.jpg
    871,3 KB · Wyświetleń: 121
  • 20251028_070918.jpg
    20251028_070918.jpg
    791,6 KB · Wyświetleń: 121
Dziewczyny!!! Uszczypnijcie mnie🫣 Tak, wiem @kami1094 że mialam robic test w Twoje urodziny, ale przepraszam nie wytrzymałam🙈🙈🙈 Zrobiłam dzisiaj i nie wierzę 🥹🥹 Powiedzcie, czy ja dobrze widzę.. zdjęcia robione na szybko, bo jestem juz w drodze do pracy, a do tego trzęsły mi sie ręce🫣
Coś tam przebija, ja mam kalkulator zamiast telefonu więc wiesz, ale jak dla mnie do powtórzenia jutro jeśli będzie lepiej widać to wiesz co dalej;) ❤️

Coś widać
Powtórz innym za kilka godzin

Heloł ❤️

Podaję kawusię ☕

on nie drążył, mi się wydaje że to mimo wszystko przez to że od owulacji brałam duphaston i jak wyszedł mi ten prog 1,98 to byłam jeszcze na duphastonie a potem jak mi beta zaczęła rosnąć to już sam odbił, nie wiem czy to słuszna teoria ale w mojej głowie ma sens 😄

Któraś pisała, że mogłaś wyłapać startującą betę i ja też tak myślę 😊

Coś przebija 🍀🤞🏻

Ja też coś widzę 😍 Lecisz na betę ? Trzymam mocno kciuki

@aiszka bardzo się cieszę !!! Trzymam dalej kciuki za piękny rozwój ciąży i kolejne 9 miesięcy ! ❤️

Dziewczyny jak się macie w tym sezonie chorobowym ? Ja z mężem i córką w tamtym cyklu w moją owulację chorzy , teraz zbliża się owulacja a my co - choroba 😤

Coś tam przebija, ja mam kalkulator zamiast telefonu więc wiesz, ale jak dla mnie do powtórzenia jutro jeśli będzie lepiej widać to wiesz co dalej;) ❤️
Tak tak, jutro mam w planach powtórzyć, bo to i tak jeszcze wczesnie, bo dopiero 22dc dzisiaj. Ale w udanej ciąży też mi już wyszedł cień w 22dc, więc jestem jakoś tak pełna nadziei..🤞

reklama
Ja też coś widzę 😍 Lecisz na betę ? Trzymam mocno kciuki

@aiszka bardzo się cieszę !!! Trzymam dalej kciuki za piękny rozwój ciąży i kolejne 9 miesięcy ! ❤️

Dziewczyny jak się macie w tym sezonie chorobowym ? Ja z mężem i córką w tamtym cyklu w moją owulację chorzy , teraz zbliża się owulacja a my co - choroba 😤
Planuje jutro pójść, bo dzisiaj nie mam kiedy, bo do biura właśnie jadę, ale generalnie nie wiem z czego mi pobiorą, bo po wczorajszym pobieraniu mam wszędzie siniaki🫣🫣🫣

Do góry