reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziewczyny jak się macie w tym sezonie chorobowym ? Ja z mężem i córką w tamtym cyklu w moją owulację chorzy , teraz zbliża się owulacja a my co - choroba 😤

Mąż wrócił w niedzielę ze stanem podgorączkowym, wczoraj wziął nawet urlop na żądanie ale nie był na tyle chory żeby odmówić seksu 😂
U mnie katar i gardło delikatnie pobolewa ale póki co trzymam się 😁

Ja też coś widzę 😍 Lecisz na betę ? Trzymam mocno kciuki

@aiszka bardzo się cieszę !!! Trzymam dalej kciuki za piękny rozwój ciąży i kolejne 9 miesięcy ! ❤️

Dziewczyny jak się macie w tym sezonie chorobowym ? Ja z mężem i córką w tamtym cyklu w moją owulację chorzy , teraz zbliża się owulacja a my co - choroba 😤
U mnie podobnie,zakatarzeni - starego aż gorączka złapała. Ja się jakoś trzymam ale mam taką niemoc, niechęć do robienia czegokolwiek - taki jesienny leń

Tak tak, jutro mam w planach powtórzyć, bo to i tak jeszcze wczesnie, bo dopiero 22dc dzisiaj. Ale w udanej ciąży też mi już wyszedł cień w 22dc, więc jestem jakoś tak pełna nadziei..🤞
Trzymam kciuki, powoli mi brakuje kciuków na tą grupę, ale za każdą z Was trzymam z całego serca! Rośniecie kropki! Dawać!!!!

on nie drążył, mi się wydaje że to mimo wszystko przez to że od owulacji brałam duphaston i jak wyszedł mi ten prog 1,98 to byłam jeszcze na duphastonie a potem jak mi beta zaczęła rosnąć to już sam odbił, nie wiem czy to słuszna teoria ale w mojej głowie ma sens 😄
A przypomnisz mi Twoja sytuację z aktualną ciąża? Bo nie jestem tu na bieżąco 🤭 a widzę, ze dziewczyny tu mówią o jakimś cudzie natury, więc jestem ciekawa 😀

Dziewczyny!!! Uszczypnijcie mnie🫣 Tak, wiem @kami1094 że mialam robic test w Twoje urodziny, ale przepraszam nie wytrzymałam🙈🙈🙈 Zrobiłam dzisiaj i nie wierzę 🥹🥹 Powiedzcie, czy ja dobrze widzę.. zdjęcia robione na szybko, bo jestem juz w drodze do pracy, a do tego trzęsły mi sie ręce🫣
No widać widać kreseczkę 🤩

reklama
wróciłam ze szpitala.

nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)

nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.

Do góry