reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziewczyny!!! Uszczypnijcie mnie🫣 Tak, wiem @kami1094 że mialam robic test w Twoje urodziny, ale przepraszam nie wytrzymałam🙈🙈🙈 Zrobiłam dzisiaj i nie wierzę 🥹🥹 Powiedzcie, czy ja dobrze widzę.. zdjęcia robione na szybko, bo jestem juz w drodze do pracy, a do tego trzęsły mi sie ręce🫣
Widac!! I to nie trzeba sie przygladac! Jak nie beta, to powtorz wieczorem/jutro powinna byc mocniejsza i bardziej wyrazna, ale zdecydowanie cos tam sie tworzy 🥹

A przypomnisz mi Twoja sytuację z aktualną ciąża? Bo nie jestem tu na bieżąco 🤭 a widzę, ze dziewczyny tu mówią o jakimś cudzie natury, więc jestem ciekawa 😀
Pierwsze beta hcg wyszło mi 4,95 a progesteron 1,98 wiec odstawiłam duphaston ale po dwóch dniach był przyrost beta 25 i prog ok 6, wczoraj już beta ponad 900 a prog ok 17 🫠

Heej. My dziś oboje z mężem się obudziliśmy koło 4.40 i usnąć się nie udało... przed 6 wstaliśmy już na kawę 🙄 dziś chyba padnę wieczorem.
U mnie dziś 5 dpo wchodzimy w najbardziej wyczekiwany czas 😂

reklama
Dziewczyny, miałyście te testy? Ja zawsze facelle, a miałam też te z clearblue co wyświetlają minkę. Ale spoko cena 28 zł za 50 sztuk i się zastanawiam.🤔
Zobacz załącznik 1725877
Robiłam je w tym cyklu i nie miałam piku. Czy to wina moja, testów czy matki natury, tego nie wiem. 😅
Dziewczyny!!! Uszczypnijcie mnie🫣 Tak, wiem @kami1094 że mialam robic test w Twoje urodziny, ale przepraszam nie wytrzymałam🙈🙈🙈 Zrobiłam dzisiaj i nie wierzę 🥹🥹 Powiedzcie, czy ja dobrze widzę.. zdjęcia robione na szybko, bo jestem juz w drodze do pracy, a do tego trzęsły mi sie ręce🫣
Jest nieśmiała kreseczka, gratulacje i wszystkiego dobrego 🥰
Mam termin na 8.11 do kliniki, Już się boje co nam powie. Będziecie trzymać kciuki?
Oczywiście, że będziemy!

Do góry