Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Noo widać , widać , pięknieDziewczyny!!! Uszczypnijcie mnieTak, wiem @kami1094 że mialam robic test w Twoje urodziny, ale przepraszam nie wytrzymałam
Zrobiłam dzisiaj i nie wierzę
Powiedzcie, czy ja dobrze widzę.. zdjęcia robione na szybko, bo jestem juz w drodze do pracy, a do tego trzęsły mi sie ręce
![]()
U mnie też się zaczął. 1DPO a mi już nastrój spadaAisza cudowne wiadomości
KB02 nieśmiało gratuluję
Matkaniewariatka całym serduszkiem z Tobą.
Trzymam kciuki za Wszystkie, które tego potrzebują.
Ja podobnie jak Kaalaa jaki zjazd mam.
Oczywiście że takMam termin na 8.11 do kliniki, Już się boje co nam powie. Będziecie trzymać kciuki?
U mnie 4dpo, jeszcze tylko długi tydzieńHeej. My dziś oboje z mężem się obudziliśmy koło 4.40 i usnąć się nie udało... przed 6 wstaliśmy już na kawędziś chyba padnę wieczorem.
U mnie dziś 5 dpo wchodzimy w najbardziej wyczekiwany czas![]()
Przykro miDostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138
I znowu ch.. wielki i bombelki, transferu nie będzie.
kurde… przykro miDostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138
I znowu ch.. wielki i bombelki, transferu nie będzie.