kami1094
Fanka BB :)
7dpoHejo, mam pytanie, kiedy najlepiej badać progesteron? Owulacje miałam 25/26
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
7dpoHejo, mam pytanie, kiedy najlepiej badać progesteron? Owulacje miałam 25/26
Przykro mi ale Kochana to chyba znaczy, że można leczyć i to moze dało odpowiedź dlaczego poprzedni transfer się nie udał?Dostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138
I znowu ch.. wielki i bombelki, transferu nie będzie.
Ogólnie jakiś taki ciulowy nastrój. Nie mogę się na niczym skupić. W pracy nic mi się nie chce. Liczyłam, ze będę w ciąży i będzie ktoś do pomocy.@adori ci się dzieje? Chcesz się wygadać?![]()
tulęDostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138
Myślisz, że 31/10 będzie ok? Jeśli była 12 to jest to 5 dpo, 1 wolny, więc odpada i się zastanawiam jak to rozwiązać
O wow, z takim progiem niskim i sam się odbiłPierwsze beta hcg wyszło mi 4,95 a progesteron 1,98 wiec odstawiłam duphaston ale po dwóch dniach był przyrost beta 25 i prog ok 6, wczoraj już beta ponad 900 a prog ok 17![]()
Przykro miDostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138
Nieciekawa sytuacjawróciłam ze szpitala.
nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)
nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
Zbdałabym 03.11Myślisz, że 31/10 będzie ok? Jeśli była 12 to jest to 5 dpo, 1 wolny, więc odpada i się zastanawiam jak to rozwiązać