reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Pierwsze beta hcg wyszło mi 4,95 a progesteron 1,98 wiec odstawiłam duphaston ale po dwóch dniach był przyrost beta 25 i prog ok 6, wczoraj już beta ponad 900 a prog ok 17 🫠
O wow, z takim progiem niskim i sam się odbił 😮❤️ ja bym już pewnie pomyślała, że biochemiczna i nie powtórzyła bety 🫣

wróciłam ze szpitala.

nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)

nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
Nieciekawa sytuacja 😞 trzymam kciuki za jakiekolwiek, ale dobre rozwiązanie ❤️

Mnie chyba znów coś bierze... 2 tygodnie po zakończeniu antybiotyku a 2 dni przed 🐒. Jestem padnięta, w gardle czuje taka kluchę uczucie zatkanego nosa, a najgorsze że mam w ustach opuchnięte wszystko a wodę pije jak słoń.. Macie jakieś sprawdzone metody leki ??

reklama
Do góry