reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Przykro mi ale Kochana to chyba znaczy, że można leczyć i to moze dało odpowiedź dlaczego poprzedni transfer się nie udał?

Tak, pewnie dostanę antybiotyk i ja wiem, że to nie jest koniec świata i nawet według niektórych nie mam prawa narzekać mając już jedno dziecko ale jestem strasznie zrezygnowana 😩
Umówiłam nas do naszej lekarki, udało się złapać termin na jutro.

reklama
Tak, pewnie dostanę antybiotyk i ja wiem, że to nie jest koniec świata i nawet według niektórych nie mam prawa narzekać mając już jedno dziecko ale jestem strasznie zrezygnowana 😩
Oczywiście że masz prawo narzekać i być smutna i wkurzona...przykro mi

Masz pełne prawo tak się czuć 🫂 Nie ważne czy ktoś stara się o pierwsze czy piąte dziecko, jeśli pojawiają się przeszkody to jest to trudne... Nie znam osoby, która w takiej sytuacji mówi "Eee tam, dobra, przecież mam już dziecko/dzieci" 🫣

@Hermeneg masz takie samo prawo narzekac jak kazdy inny! Jak wyglada leczenie w takim przypadku? Kiedy mozna uznac, ze to „juz”? Znow tyle oczekiwania na wyniki, czy da sie jakos obejsc?

Masz pełne prawo tak się czuć, ja zresztą czuje się bardzo podobnie. U mnie przyplątała się jakaś infekcja, mam stosować Macmiror 500 przez tydzień, w tym cyklu seks był tylko dwa razy bo szczerze mówiąc nie mam w ogóle weny do tego... Spisuje ten miesiąc na straty 🤷‍♀️ a masz jakiś pomysł skąd u Ciebie przewlekłe zapalenie endo? Nosiłaś może wkładkę?

Dziękuję za wsparcie 🥹❤️

@Hermeneg masz takie samo prawo narzekac jak kazdy inny! Jak wyglada leczenie w takim przypadku? Kiedy mozna uznac, ze to „juz”? Znow tyle oczekiwania na wyniki, czy da sie jakos obejsc?

Wiem tylko tyle, że dostaję się antybiotyk. Lekarz może zlecić kontrolną biopsję żeby sprawdzić czy udało się wyleczyć stan zapalny ale nie wszyscy to robią 😱

Masz pełne prawo tak się czuć, ja zresztą czuje się bardzo podobnie. U mnie przyplątała się jakaś infekcja, mam stosować Macmiror 500 przez tydzień, w tym cyklu seks był tylko dwa razy bo szczerze mówiąc nie mam w ogóle weny do tego... Spisuje ten miesiąc na straty 🤷‍♀️ a masz jakiś pomysł skąd u Ciebie przewlekłe zapalenie endo? Nosiłaś może wkładkę?

Nie mam pojęcia. Nigdy nie miałam wkładki domacicznej 🙄

Wiem tylko tyle, że dostaję się antybiotyk. Lekarz może zlecić kontrolną biopsję żeby sprawdzić czy udało się wyleczyć stan zapalny ale nie wszyscy to robią 😱
A Twoj lekarz robi, czy bedziesz musiala szukac gdzies dalej? Ale dobrze, jest plan! Antybiotyk, zadziala i dalej :) trzeba pamietac, ze diagnoza to nie koniec swiata, tylko klucz do furtki, ktorego dawno sie szukalo!

A Twoj lekarz robi, czy bedziesz musiala szukac gdzies dalej? Ale dobrze, jest plan! Antybiotyk, zadziala i dalej :) trzeba pamietac, ze diagnoza to nie koniec swiata, tylko klucz do furtki, ktorego dawno sie szukalo!

Tak, robią w klinice. A że i tak jest to płatne to chyba kontrolną zrobię na miejscu 😊
Ja się nie złoszczę, że coś wyszło tylko na to, że znowu wszystko odwlecze się w czasie. Ja się naprawdę nie wyrobie do końca refundacji jak tak dalej pójdzie 😅😂

reklama
Do góry