reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
U mnie po odstawieniu 3 dni i okres wpada z buta intensywnie.
Ja nigdy nie mialam plamien przed okresem .
Zauważyłam tylko tyle że po łyżeczkowaniu w maju są obfite że zastanawiam się kupić pielucho majtki są w rosmanie
Ja w sierpniu miałam też łyżeczkowanie (bo był pseudo pęcherzyk przy cp) i niedługo będę miała 3 miesiączkę od zabiegu i operacji i też jest hardcorowa - 2 ,3 i 4 dzień to po prostu Niagara 🫣

A zmieniając temat jeszcze, śledzicie huragan Melisse co idzie na Jamajkę (już jest) ? Nie umiem sobie wyobrazić nawet tego potwora 😰
Widziałam ,że Żebrowscy tam są od chyba 3 tyg i przenieśli ich do bezpieczniejszego hotelu, latarki, zapas wody.. a to "tylko" wakacje a co mają powiedzieć mieszkańcy 😱 jeszcze Ci ubożsi 😐😞 czasami zerkam co tam się już wydarzyło i serce pęka - z żywiołami nie ma żartów

Widziałam ,że Żebrowscy tam są od chyba 3 tyg i przenieśli ich do bezpieczniejszego hotelu, latarki, zapas wody.. a to "tylko" wakacje a co mają powiedzieć mieszkańcy 😱 jeszcze Ci ubożsi 😐😞 czasami zerkam co tam się już wydarzyło i serce pęka - z żywiołami nie ma żartów
Sorry, że się wtracę ale patrz jak tamtejsza ludność no pewnie nie cała, traktuje to poważanie. Ważne, żeby selfie zrobić 🤬

Załączniki

• Screenshot_20251029-074625.png
    Screenshot_20251029-074625.png
    294,4 KB · Wyświetleń: 39
Tak, pewnie dostanę antybiotyk i ja wiem, że to nie jest koniec świata i nawet według niektórych nie mam prawa narzekać mając już jedno dziecko ale jestem strasznie zrezygnowana 😩
Umówiłam nas do naszej lekarki, udało się złapać termin na jutro.
Masz prawo narzekać, smucić się, starania, które się przedłużają zawsze wywołują przykre emocje i nie ma znaczenia czy ma się już dziecko, boli podobnie. Czytałam, ze termin nieaktualny u lekarza. Zdrowia dla męża.
Czy u was dziewczyny też okres się tak wolno rozkręca czasami. Dzisiaj mam 15 dpo, w niedzielę lekkie plamienie, w pon rano ciut większe a potem do dzisiaj do 15 cisza.. teraz też raczej plamienie. Nie wiem czy to kwestia duphastonu branego po owulacji bo nie pamiętam sprzed 4 lat jak to było
U mnie od razu wjeżdza, nawet nie mam szansy się pocieszyć, że może to implantacja

Kurdeeee…. Powiem Wam że nerwy mam, bo jelitówka u nas, a płodne właśnie się zaczęły :/ mój mężczyzna już w trakcie jelitowki od rana, mnie czuje też zaczyna brać. Także zmarnowane dni będą i nici z płodnych 😭😭😭
Kurczę,ale się złożyło:(
Smecta w saszetkach, ugotowana marchewka , probiotyk, sucharki, chrupki kukurydziane i duuużo płynów. O i nawilżany papier toaletowy bo od częstych wizyt w toalecie mogą być podrażnienia.

reklama
Jak wypadają testy facelle paskowe? Byłam wczoraj w rossku i wzięłam pinka na 31, a przy okazji facelle były po 4zl to mówię wezmę też 2. Wyszła w czasie, nie wiem dokładnie ile bo zrobiłam test, umyłam ręce i buzie to mogło to być te 2-3min. Dzisiaj 7-8dpo 🫣

Załączniki

• IMG_1630.jpeg
    IMG_1630.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 52
Do góry