reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

nie masz jeszcze wyników? :* ja pobrałam 11.50. pewnie pod wieczór dopiero będą. już dwa tygodnie łażę i betę badam.

przepraszam, że niesubtelnie zapytam - jeśli nie chcesz o tym pisać to olej proszę mój post. ale może mogłabyś mi napisać coś więcej o pseudo pęcherzyku? czy on rósł normalnie? przy jakiej wartości bety lekarz zorientował się, że ciąża jest pozamaciczna? czekam na rozwikłanie mojej zagadkowej sytuacji i wczoraj (beta 3620 przedwczoraj) wykluczyli pozamaciczną u mnie przez usg, ale ziarno niepokoju zostało.

taką właśnie kreseczkę miałam około 8dpo :) super są te testy! czekam na Twoją betę i trzymam kciuki.
Wlasnie jeszcze nie mam.. odświeżam cały czas, ale póki co "w realizacji"🫣

reklama
Ja jestem po wizycie.
Pęcherzyk pękł
Dostałam ultrogestan 300mg dopochwowo .progesteron mam kiepski tyle powiedział. Badania ok
Mamy powtórzyć badanie nasienia i mój doktor zrobi mi drożność jajowodów. Jesli nie będzie ciąży dalej
Jak przyjdę w następnym cyklu z wynikami męża.

Teraz pytanie lepiej brać na noc ?
Czy wystarczy polezec 30 minut jak wezmę w dzień

Ja jestem po wizycie.
Pęcherzyk pękł
Dostałam ultrogestan 300mg dopochwowo .progesteron mam kiepski tyle powiedział. Badania ok
Mamy powtórzyć badanie nasienia i mój doktor zrobi mi drożność jajowodów. Jesli nie będzie ciąży dalej

Jeśli raz dziennie, to zdecydowanie najlepiej na noc. 😊

O to to, a potem chłop jest bardziej wyluzowany bo nie musi się budzić na mierzenie i zapisywanie temperatury
Dokladnie! Wez tu potem zyj w ciagu dnia po bezsensowych pobudkach :D
To wyglada na taki poczatek, ale moze sama dieta uda sie wyregulowac i insulina spadnie
Kreska jest ewidentnie, no błagam Was. Nawet ja ją widzę a to coś znaczy! 🤣
Czekalam na Twoj komentarz :D to bylo byc albo nie byc dla Twojego wzroku 😂

Ja jestem po wizycie.
Pęcherzyk pękł

A skąd wiadomo że kiepski progesteron?

@Jane Doe coś tam genetyk nie jest przychylny, coś mi tam nie pasuje, AZF w chromosomie Y? Ją się zaczynam w tych skrótach mieszac. Od ilości badań to niedługo głową mi wybuchnie. Niestety na pełne badania genetyczne musimy czekać aż 4miesiace z zastrzeżeniem, że czas może się wydłużyć do 6... I nikt nie ma możliwości tego pospieszyć bo podobno nawet na cito to tak długo trwa.
@Olka1987 @KB02 dziękuję dziewczyny za wsparcie. Naprawdę to miłe. Wierzę minimalnie w to, że ,,głupi ma zawsze szczecie" i może jakoś uda mi się z tego farta skorzystać.

Wszystkim serdecznie gratuluję 2 kreseczek i trzymam kciuki za resztę ❤️

Mam pytanie czy miałyście moze doczynienia z testami ciążowymi mivolis ? To są testy z dm :)

Zastanawiam sie czy pojawiają sie na nich cienie 🤷‍♀️

Załączniki

• 20251029_143938.jpg
    20251029_143938.jpg
    613,5 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry