matkaniewariatka
Fanka BB :)
cudownieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć, człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
cudownieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć, człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny

Gratuluję kochana i powodzenia w tych 9 miesiącachTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny

Też tak mamPiszecie o listopadowym wątku, a ja się zastanawiam jakim cudem październik minął... czas tak zapitala
Zacznę się powoli rozglądać za prezentami świątecznymi bo potem nie wyrobięW tym roku pierwszy raz robimy święta u nas, będzie hardcore.
Ja sobie ubzdurałam że dzisiaj piątek i teraz od rana chodzę smutna, bo jeszcze jutro jednak do pracy
 myślałam, że już za moment wolne a tu czwartek
 myślałam, że już za moment wolne a tu czwartekCudownieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny

gratulacje!
 gratulacje!GratulacjeTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny
 trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
 trzymam kciuki by wszystko było dobrze.PięknieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny

trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze
 trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze Wspaniale wieści
 Wspaniale wieści Wybierasz się na bete dzisiaj?
 Wybierasz się na bete dzisiaj?Dziękuję, tak oczywiściePięknietrzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze
Wspaniale wieści
Wybierasz się na bete dzisiaj?
 nie będę miała kiedy zbadać przyrostu, ale to w poniedziałek sobie pojadę i później w środę. Nie będę szaleć jak w pierwszej ciąży, ale myślę że do wizyty u lekarza kilka razy zbadam
 nie będę miała kiedy zbadać przyrostu, ale to w poniedziałek sobie pojadę i później w środę. Nie będę szaleć jak w pierwszej ciąży, ale myślę że do wizyty u lekarza kilka razy zbadam 
 lekarz z kliniki mi kazał.
 lekarz z kliniki mi kazał.Cudownie!!Teraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny