reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

No dobra mamy chyba peak I znowu dość szybko, bo 11dc a jakby liczyć od mocniejszego okresu to i nawet 10dc. W zeszłym cyklu ten covid opóźnił na 13dc, a ostatnie cykle to zawsze 10-11 wypadaly. Przytulaski byly rano, poprawki nie będzie, bo mój luby w pracy do późna. Może sie wstrzelimy...
1000144293.jpg

reklama
No dobra mamy chyba peak I znowu dość szybko, bo 11dc a jakby liczyć od mocniejszego okresu to i nawet 10dc. W zeszłym cyklu ten covid opóźnił na 13dc, a ostatnie cykle to zawsze 10-11 wypadaly. Przytulaski byly rano, poprawki nie będzie, bo mój luby w pracy do późna. Może sie wstrzelimy...
Zobacz załącznik 1726138
Zawsze może Cię obudzić 😆😆😆

Zobacz załącznik 1726138
Ja na mojego czekałam do 1wszej aż wróci z pracy i nie ma zmiłuj🫣 ale jemu to akurat nie przeszkadzało😁

Zawsze może Cię obudzić 😆😆😆
To prawda, zobaczymy 🫣
ale jestem w szoku, że drugi miesiąc z rzędu takie mocne te peaki są, w zeszłym cyklu owulka tez byla konkretna, bo progesteron 6dpo byl ponad 15. Mam nadzieję, że i teraz tak będzie i wreszcie coś zaskoczy.
W kwietniu jak sie udało zajść też z wczesniej owulacji musiało być, bo wtedy tylko raz mieliśmy działanie i to 10dc.

Zobacz załącznik 1726138
I patrz jak niektorzy by oceniali, ze nieee owu tylko 14 dnia i cokolwiek by zaczynali tego 13-14 to nie ka szans…

I patrz jak niektorzy by oceniali, ze nieee owu tylko 14 dnia i cokolwiek by zaczynali tego 13-14 to nie ka szans…
No my tak z moim mężem kiedyś właśnie myśleliśmy, a jak przeanalizowałam grudzień i kwiecień gdzie nam zaskoczyło to z seksow 10-11 dnia a nie później, bo akurat w okolicy 14 sie wtedy nie udawało "poprzytulać". Te testy owu jednak dużo dają, oczywiście to nie to samo co monitoring u lekarza, ale daje i tak lepsze pojęcie niż np kalendarzyk z Flo, który uporczywie mi na 14dc wpisuje owu.

No my tak z moim mężem kiedyś właśnie myśleliśmy, a jak przeanalizowałam grudzień i kwiecień gdzie nam zaskoczyło to z seksow 10-11 dnia a nie później, bo akurat w okolicy 14 sie wtedy nie udawało "poprzytulać". Te testy owu jednak dużo dają, oczywiście to nie to samo co monitoring u lekarza, ale daje i tak lepsze pojęcie niż np kalendarzyk z Flo, który uporczywie mi na 14dc wpisuje owu.
Apka flo to mój arcywrog tak żałuje ze to opłaciłam, ona mnie w kółko gnębi. Albo przypomina że ZARAZ DOSTANIESZ OKRES TO JUZ ZARAZ NIE KŁAMIE albo mi wysyła powiadomienia HM A MOŻE TO CIĄŻA. No co za tępa pała ta apka naprawdę. Mam zaznaczone że się staram o dziecko. Czemu oni tego nie procesują tylko mnie nękają okresem albo podsycają paranoję? :p

Zobacz załącznik 1726138
Ja mam peak i odrazu owulacje .kilka razy potwierdzone usg .
Wiec trzymamy kciuki za *kolegów *niech czekają na koleżankę 😁😁😁

Dziewczyny, ja żyję, ale nie ukrywam, że mam w tym miesiącu top doła.
W każdym razie listopad już jest! 8-)
@Hermeneg AJM SORY, ale wpisałam Cię samozwańczo. 😅

Wszystkim nowym dziewczynom, które dołączyły do kresek niedawno i pamiętają jeszcze forum ze "starych czasów" przypominam żeby dopisać się do listopadowego wątku, bo tutaj jesteśmy tylko do jutra, do końca dnia. 🥹

reklama
Do góry