Cukierkowa26
Zaangażowana w BB
Doszły mi owulaki, dziś zaczęły się płodne z tego co apka mi podpowiada jutro Mąż wraca więc weekend jest nasz
 jutro Mąż wraca więc weekend jest nasz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Mam to samo, ja u mamy, dziadków jestem na grobach co tydzień i średnio uśmiecha mi się przeciskać w tym tłumie, który raz w roku dostaje jebca na punkcie grobingu.Jezus Maria łeb mi pęka, dopiero się położyłam i mogę odpocząć. A jak pomyślę, że jeszcze sobota jeżdżona po cmentarzach to szczerze mi się nie chce.
Ja też już widzę ten tłum i oczywiście spotkanie osób których się nie chce spotkaćMam to samo, ja u mamy, dziadków jestem na grobach co tydzień i średnio uśmiecha mi się przeciskać w tym tłumie, który raz w roku dostaje jebca na punkcie grobingu.
No, ale mamy mszę za mamę w święto zmarłych, więc mnie to nie ominie. Dobrze, ze wszystkie groby na dwóch cmentarzach. Gorzej z rodziną męża tu nas czeka turnee po toruńskich nekropoliach.

Jezus Maria łeb mi pęka, dopiero się położyłam i mogę odpocząć. A jak pomyślę, że jeszcze sobota jeżdżona po cmentarzach to szczerze mi się nie chce.

Ale to dlatego, że macie daleko czy dlatego żeby nie przeciskać się przez tłum ludzi?My jedziemy bladym świtem, najpóźniej o 6 rano wychodzimy z domu
Co roku tak jeździmy

Jak samopoczucie u Ciebie?Ja nigdzie nie jadępojadę przed albo po żeby nikogo niespotkac

Dziękuję że pytasz, sinusoida, od rozpaczy przez neutralność do dobrego humoru. Kupiłam sobie właśnie kolejne kosmetyki. W końcu jakiś sensowny podkład. Więc na pięć minut mam dobry wieczórJak samopoczucie u Ciebie?