reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dziękuję że pytasz, sinusoida, od rozpaczy przez neutralność do dobrego humoru. Kupiłam sobie właśnie kolejne kosmetyki. W końcu jakiś sensowny podkład. Więc na pięć minut mam dobry wieczór 😆
Super, ja też wczoraj w rossmanie wpadłam w wir zakupów i też zakupiłam podkład podobno jakiś dobry, cały tik tok miałam w nim 😅 dziś się malowałam nim to wytrzymał cały dzień i nie zrobiło mi się ciastko na twarzy więc szczerze mogę polecić z firmy stars jakaś nowość 😎

reklama
Super, ja też wczoraj w rossmanie wpadłam w wir zakupów i też zakupiłam podkład podobno jakiś dobry, cały tik tok miałam w nim 😅 dziś się malowałam nim to wytrzymał cały dzień i nie zrobiło mi się ciastko na twarzy więc szczerze mogę polecić z firmy stars jakaś nowość 😎
Ooo jaki podkład? Ja że stars mam jeden taki żółty i widziałam na tiktoku że polecają bronzer ze stars jakiś chłody w sticku

Załączniki

• IMG_4877.jpeg
    IMG_4877.jpeg
    62,5 KB · Wyświetleń: 44
Dzień dobry dziewczęta w ostatnim dniu tego miesiąca. Gratuluję wszystkich serduszek, współczuję i przytulam te, których serduszka pękły, biorę pod pache, każda która dostała @ i idziemy dalej! Dziękuję za miłe chwile, wsparcie i miły wątek. Sama oczekuje @, niech mnie dziś nawiedzi! Kawusia na stole!!! ;)

Dobry!
Zaczne od @kami1094 szefowej, bez ktorej nie byloby tyle serduszek, bo jej szczescie to jakies nieporozumienie, dziekujemy tu chyba wszystkie za prowadzenie tego jesiennego watku, a zarazem zycze wszystkiego najlepszego, zeby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia, zebys zeszla z tej laweczki i pojawilo sie przy Tobie to serducho! ♥️ poswietuj no dzisiaj mocno urodzinowo! ♥️
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, ktorym sie udalo i od pazdziernika chodza w tym wymarzonym dwupaku, zebyscie mialy przenudne 9 miesiecy i wszystko przeszlo bez komplikacji! ♥️
No i dla reszty z nas, zebysmy szybciutko dolaczyly do tej zaserduszkowanej ekipy, zeby kazda z nas czula to wsparcie, nie musiala sie denerwowac tekstami osob bez wyczucia i wyniki badan byly sprzyjajace, a na testach wychodzily tylko dwie kreski! :)

Dziekuje Wam za ten kolejny miesiac, oby nastepny byl rownie dobry! ♥️

reklama
Do góry