reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja również dziękuję przede wszystkim naszej @kami1094 ❤️ ty wiesz za co. Jesteś bardzo empatyczną, cudowną osóbką, której nie jest obojętny los naszej kreskowej społeczności. Dzięki, że wzięłaś na siebie ciężar organizacji kresek listopadowych. Teraz proszę mi tu z ławeczki zejść jeszcze i będzie cudownie 🤗

Gratuluję wszystkim dziewczynom, które zobaczyły swoje upragnione dwie kreseczki. Nudnych 9 miesięcy życzę.

Przytulam każdą z nas, która nie miała tyle szczęścia i toczy swoją walkę dalej.
Do zobaczenia na listopadowych kreskach 🫡
Mi za miesiąc stuknie rok tutaj, więc przyjmuje wszystkie afirmacje, żeby listopad był tym szczęśliwym miesiącem i dla mnie ❤️

Ja też dziękuję że mogłam dołączyć. Gratuluję szczęśliwych dwóch kresek i trzymam kciuki za nas wszystkie w następnym miesiącu ❤️🎉

P.S. u mnie już biel po ovitrell. Może na upartego bym się cienia cieniowego dopatrzyła ale raczej go nie ma.

Żegnam październik z brakiem nadzieji :(

Dzień dobry 🤗

Ostatnia kawusia w tym miesiącu 🥹☕

@kami1094 nasza Ty wspaniała szefowo ❤️
Wszystkiego co najpiękniejsze z okazji Twoich urodzin 🥳 Nie wiem co poczniemy bez tak cudownej Matki Założycielki ale obyś szybko uciekała z kresek na inny wątek 🍀🤞🏻

Happy Birthday Dancing GIF by JPedicini

Nooo i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji urodzin @kami1094 🎉🎉🎉

Wesołego Halloween 😆 swoją drogą moja 4 latka oznajmiła mi dzisiaj że chce iść do koleżanki zrobić cukierek albo psikus 🤦🙈 i serio. Ona to wyniosła z przedszkola 🤣

@kami1094 wszystkiego co najpiękniejsze! Spełnienia wszystkich marzeń (szybciutko tego jednego) żebyś każdego dnia miała powód do uśmiechu. 🥳 jesteś czarodziejką 🤩
Dziękuję wam dziewczyny za wszystko, ciężko będzie was opuścić, ale chętnie to zrobię wiecie o co chodzi 😅 i mam nadzieję, że nie wrócę do was przez 9 miesięcy. Na pewno będę was podczytywać, myśleć o was i z całej siły 3mam kciuki za was! Niech urok Kami jest z wami 🫶

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :)
Ale ten październik szybko zleciał. Kami dziękujemy za prowadzenie wątku, jesteś super 🩷 Wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie :) pisałaś jak świętujesz urodziny?
Wszystkim Mamusiom gratuluje :) a reszta Dziewczyn jedziemy dalej, nie poddajemy się :)

Do góry