reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dzień dobry! Gratulacje dla wszystkich dwóch kresek! I trzymam kciuki za pozostale żeby nam listopad przyniósł dużo radości :)
Wszystkiego najlepszego dla urodzinowej dziewczyny :)
Ja odstawiła młoda do przedszkola i korzystam z wolnego dnia z pracy - kawa i spokojne śniadanie.

reklama
Dziewczyny, odwezwę się po południu, bo chcę zaliczyć grobbing 😆, ale już teraz muszę Wam napisać, że dziękuję Wam z całego serca za pamięć i mam mega wzrusz. 🥹 Nigdy nie dostałam tylu pięknych życzeń, naprawdę. 🥹🥰

@RóżowaAura co z Tobą? 😀
dostałam dzisiaj plamienia różowego ze śluzem, na moje oko okres się zaczyna chociaż nigdy tak nie miałam :) Dziewczyny na spokojnie nie rozpaczam z tego powodu aktualnie jestem już na wyjebce jak to mówią "miej wyjebane a będzie ci dane" 😁😁 Za długi czas spinałam się i płakałam za każdym niepowodzeniem ale aktualnie już za długi czas się staramy i odpuszczamy.

Ja nie wiem w którym wątku pisać :( więc dodam że jeszcze zamówiłam z sephory sztyf do konturowania twarzy w kolorze 01 bo podobno bardzo zimny odcień ma. I strasznie chciałam zestaw Charlotte tilbury ze szminką pillow talk jasną ale się nie zdecydowałam może w weekend wyjadę z wiochy i pojadę do sephory na żywo… kupiła nowe farby do włosów, ciemniejsze niż ostatnio. Zazwyczaj nakładałam kolor 10.21, teraz pomieszam 8.0 z 9.12 czyli będzie jasny lekko chłodny blond a nie super jasny blond… coś mnie wzięło na przyciemnianie…

Ja również chciałam podziękować dziewczyny za wspólnie spędzony czas 🙂 tym razem byłam krótko na wątku, ale cieszę się, że mogłam Was poznać 😊 gratuluję wszystkim, którym się udało i będę mocno trzymać kciuki za pozostałe, abyście wszystkie w końcu zobaczyły te magiczne, wymarzone dwie kreski😊 trzymajcie się i bądźcie silne drogie panie! 😉

Ja też dziękuję wszystkim! Na początku października dołączyłam tu po załamaniu nerwowym, i znalazłam pocieszenie i znajomości. Dziękuję że tu mogę się wygadać chociaż czasem ma dwubiegunowke i zmieniam się od rozpaczy do zadowolenia

@kami1094 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ❤️nie tylko widoku dwóch kresek ale także bezproblemowej ciąży , dzidziusia i spelnienia wszystkich innych marzeń ! Bardzo Ci dziękuję za prowadzenie wątku , masz dużą wiedze i czuje ze bardzo dużo się tu dowiedziałam .
Dziękuję Wam dziewczyny za super przyjęcie , liczę że kolejny cykl zakończy się u wszystkich ❤

Dzień dobry ☕❤️
Dziewczyny, bardzo wam dziękuję za wsparcie i rady które od was zyskałam, z Wami ten czas oczekiwań zupełnie inaczej wygląda 🥹 gratulacje dla wszystkich dziewczyn które zobaczyły swoje wymarzone kreski!✊🏻🍀
@kami1094 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, zdrówka i spełnienia tego najważniejszego marzenia!❤️

reklama
Do góry