Lady Strejser
Fanka BB :)
Mój Stary wczoraj przyniósł ogromną dynie i będziemy robić drugie podejście z wycinaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mój Stary wczoraj przyniósł ogromną dynie i będziemy robić drugie podejście z wycinaniem
Oczywiście gratuluję też Wszystkim Wam, ktorym testy pokazały dwie kreseczki! Niech te ciąże będą spokojne i bezproblemowe!Dziewczyny Kochane
Na wstępie chciałabym bardzo podziękować @kami1094 za prowadzenie wątku październikowego. Mimo, ze zatestowalam wcześniej, to czuję, ze ten zapis na 31.10. miał w tym swój udział. Kochana, życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie to można dużo więcej
. Życzę Ci również spełnienia wszystkich marzen, tych dużych i tych bardziej skrytych, a szczególnie tego najważniejszego: dwóch kreseczek i szczęśliwego finału
.
Wam Dziewczyny, również bardzo dziekuje za ten miesiąc, za słowa wsparcia, a przede wszystkim za miło spędzony czas. Życzę Wam Wszystkim powodzenia i owocnych starań.
I pamiętajcie, wszystkie jesteście piękne, mądre i zasługujecie na wszystko co najpiękniejsze! TRZYMAM ZA WAS BARDZO MOCNO KCIUKI!
Ja, choć sie z Wami zegnam, bede Was podczytywać, śledzić Wasze losy i dopingować cały czas!
Dzisiaj od rana badalam przyrost bety i progesteron. Mam nadzieję, ze wyniki będą zadowalające i bede mogla troche odetchnąć, bo choć bardzo sie ciesze i jestem mega szczęśliwa, to jest we mnie ogrom strachu i niepewności.
Przytulam Was Wszystkie bardzo mocno! I myślę o Was ciepło!Bardzo Wam za wszystko dziękuję i jeszcze raz POWODZENIA!
![]()
Ale cudnieKochane, na odchodne dzielę się jeszcze wynikami, bo właśnie dostałamJestem mega wzruszona
Jeszcze raz trzymajcie się i trzymam za Was mocno mocno kciuki!![]()
Właśnie przez to je kupiłam i sikałam na nie 2 dni przed planowanym testowaniem, a na planowane testowanie był pink zostawionyDzięki za kolejny miesiąc, gratulacje wszystkim zafasolkowanym
Na pożegnanie tylko donoszę że testy ciążowe paskowe facelle 3,49 sztukaOne co jestem w rossmannie to tańsze.