reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja dopiero w pracy na nocce was nadrobiłam nie miałam kiedy wcześniej masakra 🫣 ale patrzę że dzieje się bardzo fajnie jak na sam początek miesiąca aby tak dalej było 😍♥️ ja wam powiem że ten mój okres bardzo dziwny jest w tym cyklu nie wiem czy coś jest nie tak czy coś nie mam pojęcia,ale we wtorek popołudniu miałam plamienie,już myślałam że @ się rozkreci,ale nie w środę miałam trochę mocniejszy jakby okres ale też nie taki jakiś ekstra jak zawsze tylko słabszy i to może przez pół dnia tylko i w nocy,we czwartek już prawie wcale tyle że jakby jakiś śluz delikatny z krwią nie wiem co jest ogólnie nie mam jakiś mocnych okresow ale ten to mnie zadziwia mam nadzieję że jak pojadę do lekarza we wtorek to niczego złego się nie dowiem że wszystko będzie ok

Do góry