reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dzień dobry wszystkim ❤️ dziołchy mam jakieś zwątpienie dziś... Obudziłam się rano, cycki nie bolą nic a nic, brzuch nie boli nic a nic, objawów ani okresowych ani ciążowych brak. Dziś 23 dc a 9 dpo, okres za 5 dni. Zaraz idę na drugie badanie krwi na progesteron i se myślę a sikne na clearblue ten 6 days early, powinno już coś być, może jakiś cień. A tu nic, ZERO, biel wizira 😭😭😭

Wow pospałam dzisiaj do 6:30 😱 zapomniałam łyknąć euthyroxu,ale to w sumie dobrze bo akurat pojadę sobie na badania luknąć jak to wygląda po prawie 6tyg.przyjmowania.dorzuce sobie też B12,kwas foliowy i ferrytyne z nadzieją że chociaż trochę wyniki się poprawiły 😅😅 więc trzymajcie kciuki,aby wyniki były wyjebane w kosmos(poza TSH) 🤣 miłego dnia !❤️
Ja też właśnie dzisiaj robiłam tsh, ft3 , ft4 , atpo, atg, trzymam kciuki żeby nasze wyniki były dobre 😇

Dzień dobry wszystkim ❤️ dziołchy mam jakieś zwątpienie dziś... Obudziłam się rano, cycki nie bolą nic a nic, brzuch nie boli nic a nic, objawów ani okresowych ani ciążowych brak. Dziś 23 dc a 9 dpo, okres za 5 dni. Zaraz idę na drugie badanie krwi na progesteron i se myślę a sikne na clearblue ten 6 days early, powinno już coś być, może jakiś cień. A tu nic, ZERO, biel wizira 😭😭😭
Biel wizira bo zdecydowanie za wcześnie, mi przy cyklach 28 dniowych jakiś cień cienia wychodzi dopiero 25/26dc
Także nie załamuj się za szybko, uszy do góry. Daj znać jak wyniki proga

9 dpo to jeszcze wcześnie.spokojnie jest czas żeby coś się jeszcze pokazało ❤️

Dzień dobry! Ja dopiero dochodzę do siebie po nocy na czuwaniu przy małym bo już myślałam że będę dzwonić po karetkę bo się dusił, niestety zwykle przeziębienie tak się u niego kończy, ale na szczęście udało mi się opanować sytuację. Miłego dnia dziewczynki🥰

reklama
Do góry