reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziewczyny, w ten miesiąc tez wchodzę z testami owu 😅🫣 póki co jak widać bieda 😂

Załączniki

• Screenshot_20251003_091219_Premom.jpg
    Screenshot_20251003_091219_Premom.jpg
    134,7 KB · Wyświetleń: 28
Cycki i brzuch wcale nie musza bolec! Nie oznacza to zupelnie nic :D a ze biel to mnie nie dziwi! Siknij za 2-3 dni wtedy bedzie jasna sytuacja, dzisiaj to bym sie zdziwila jakbys cos zobaczyla poza biela 😁 spokojnie, bez nerwow i do przodu! Za to pieknego prozka zycze!

Co nie ma! Sa sa! :D
Jedyne co jest inne od takich klasycznych cykli kończących się @ to to że zazwyczaj piersi zaczynają mnie wtedy boleć na 10-7 dni przed i na 2 dni przed przestają i przychodzi okres, także to mnie zastanawia, plus tak mi wypryszczyło żuchwę że głowa mała 🥴 wróciłam właśnie z badań krwi, dam znać wieczorem jak wyniki ❤️ dzięki dziewczyny za wsparcie!

Dziewczyny, w ten miesiąc tez wchodzę z testami owu 😅🫣 póki co jak widać bieda 😂
Cos sie tworzy powoli, zaraz Ci moze sypnac pika ani sie nie zorientujesz 😂
Jedyne co jest inne od takich klasycznych cykli kończących się @ to to że zazwyczaj piersi zaczynają mnie wtedy boleć na 10-7 dni przed i na 2 dni przed przestają i przychodzi okres, także to mnie zastanawia, plus tak mi wypryszczyło żuchwę że głowa mała 🥴 wróciłam właśnie z badań krwi, dam znać wieczorem jak wyniki ❤️ dzięki dziewczyny za wsparcie!
To prozek moze wyjsc wyzszy jak wysypalo :D poczekaj jeszcze chwile, kazdy cykl tez jest inny :)

Cos sie tworzy powoli, zaraz Ci moze sypnac pika ani sie nie zorientujesz 😂

To prozek moze wyjsc wyzszy jak wysypalo :D poczekaj jeszcze chwile, kazdy cykl tez jest inny :)
Jeśli to od wysokiego progesteronu to nie pogniewam się o jeszcze kilka nowych 🤣 stary wczoraj mnie pytał co mi się w twarz stało, skoro on zauważył to jest źle 🥴

reklama
Do góry