dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Ja 156cm i mogę nauczyć bićJa też mam 168 cm ale ciepła klucha ze mnie, bić nie umiem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 156cm i mogę nauczyć bićJa też mam 168 cm ale ciepła klucha ze mnie, bić nie umiem![]()
Serio? Planuje jeszcze w poniedziałek iść na proga 3 raz, tzn tak mi kazał ginekolog. Jutro 10 dpo, sikałam dziś rano i nie było nicbardzo ładnie się trzyma poziom,u mnie w ciągu kilku dni zawsze jest już widoczny duuży spadek z 20 na jakieś 13.wiec wygląda to obiecującosikaj jutro na patyka
Ale przed badaniem tsh chyba można wziąć, jedynie przy ft3 i ft4 nie.Ja pitole właśnie mi uświadomiłaś że dwa dni temu przed pójściem do labu wzięłam normalnie euthyrox... Oczywiście że nie powinnam ale kompletnie wypadło mi to z głowy11 dpo jak pójdę na proga to zbadam znów tsh już bez tabsow z rana
![]()
Jestem jestem
Super! A co mąż na to?Jestem jestemMożesz mi wpisać @ właśnie przyszła.. Znalazłam klinikę w Krakowie gdzie przyjmuje lekarz w sobotę! Umówiłam nas na 25 października, Pani przez telefon poinformowała że ten lekarz do którego idziemy kwalifikuje do refundacji in vitro
![]()
No i takie wiadomości to ja lubię! WspanialeJestem jestemMożesz mi wpisać @ właśnie przyszła.. Znalazłam klinikę w Krakowie gdzie przyjmuje lekarz w sobotę! Umówiłam nas na 25 października, Pani przez telefon poinformowała że ten lekarz do którego idziemy kwalifikuje do refundacji in vitro
![]()
Mąż sam zaproponował leczenie. Rozmawiał z naszą przyjaciółką, która mu nagadała bo sama ze swoim mężem mieli problemy. .Super! A co mąż na to?
Podpowiedzcie mi jeszcze bo nie badałam nigdy proga, czyli teraz w poniedziałek jak pójdę i wynik będzie niższy to znaczy nadchodzący okres tak? A jak wciąż wysoki to...Serio? Planuje jeszcze w poniedziałek iść na proga 3 raz, tzn tak mi kazał ginekolog. Jutro 10 dpo, sikałam dziś rano i nie było nicteraz się boję sprawdzać