cherry_blossom
Zaciekawiona BB
Ja biorę tak o 5: 50 dawkę 0.25 i po 7 piję już kawęNiby z kawą powinno się 2 godziny czekać.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę tak o 5: 50 dawkę 0.25 i po 7 piję już kawęNiby z kawą powinno się 2 godziny czekać.![]()
No ja w sierpniu np badałam to było takSerio? Planuje jeszcze w poniedziałek iść na proga 3 raz, tzn tak mi kazał ginekolog. Jutro 10 dpo, sikałam dziś rano i nie było nicteraz się boję sprawdzać
No bo to nie jest powiedziane, że w ogóle nie zadziała. Tylko może się słabiej wchłaniać. Też nie zawsze czekam.Ja biorę tak o 5: 50 dawkę 0.25 i po 7 piję już kawęi mi spadło przez miesiąc
Tchnelas we mnie nową nadzieję bo już dziś zaczynałam rezygnować z tego cykluNo ja w sierpniu np badałam to było tak
5dpo 20.88ng
9dpo 13.41ng
12dpo 9.41ng i po dwóch dniach okres.
Więc te spadki są dość duże u mnie.i już po tym 2 wyniku wiedziałam że nic z tego.
Ale też nie wiem jak to u ciebie wygląda może się tak długo utrzymuje wysoki poziom.ale napewno ciałko żółte jeszcze nie zaczęło zanikać więc jak ja bym miała drugi wynik taki wysoki to bym myślała,że jednak coś się kluje
9dpo może trwać jeszcze zagnieżdżenie,a warunki są bardzo dobreTchnelas we mnie nową nadzieję bo już dziś zaczynałam rezygnować z tego cykluposzłam nawet sprawdzić test z rana jeszcze raz i jest na nim kreska... Ale wygląda jak fałszywa, tylko lekki cień
![]()
Ja jeszcze chcialam nadrobic, bo choc wczoraj mi zupelnie ucieklo, to nadal jest szczerze i z serducha! @Peppcia wszysykiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin! Duzo zdrowka i spelnienia marzen, a najbardziej tego wymarzonego dzidziusia![]()
Ja nadal nie mam okresu, nawet nie plamię
U mnie dzisiaj -3![]()
Wow pospałam dzisiaj do 6:30zapomniałam łyknąć euthyroxu,ale to w sumie dobrze bo akurat pojadę sobie na badania luknąć jak to wygląda po prawie 6tyg.przyjmowania.dorzuce sobie też B12,kwas foliowy i ferrytyne z nadzieją że chociaż trochę wyniki się poprawiły
więc trzymajcie kciuki,aby wyniki były wyjebane w kosmos(poza TSH)
miłego dnia !
![]()
Ja ostatnio jak przeczytałam że @Klemensa rodzi ,to doszłam do wniosku ,zeza długo jestem na forum. Tzn niema tej ciąży.
Halo halo, nie demotywowac mi sie tu, bo wleci laczek!
Usmiech na twarz, cycki do przodu i lecimy dalej! A dzieki temu te dobre wiesci uciesza nas podwojnie o!
Dzień dobry! Ja dopiero dochodzę do siebie po nocy na czuwaniu przy małym bo już myślałam że będę dzwonić po karetkę bo się dusił, niestety zwykle przeziębienie tak się u niego kończy, ale na szczęście udało mi się opanować sytuację. Miłego dnia dziewczynki![]()
A jak ktoś nie ma cycków to ca ma wypiąć?![]()
O kurczę to dobry spacer tyle km zrobićCześć Dziewczyny ❤
Wróciłam z małżem ze spaceru. Zrobiliśmy 26 km
Zaraz Was nadrobię![]()
Wow, tyle kilometrów... Ja w sumie nie liczę ile zrobię dziennie a chodzę z dwoma psami, oczywiście z każdym osobno po 3 razyCześć Dziewczyny ❤
Wróciłam z małżem ze spaceru. Zrobiliśmy 26 km
Zaraz Was nadrobię![]()