reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
O super! 😍
Czekam na wieści po wizycie 😊

Mąż sobie wymyślił spacer ze Stegny na Mewią Łachę i z powrotem 😁
A teraz byliśmy na mniejszym i kolejne 5 km wpadło 😀

Są!
Zobacz załącznik 1723000

Zobacz załącznik 1723001

I dzisiejszy zachód:
Zobacz załącznik 1723004

Mnie też kłuje jak głupi prawy 😅 staram się nie nakręcać ale jest ciężko 🤣🤣
Wow ! Zazdroszczę ! Jak pięknie ! Zmotywowałaś mnie, żeby w listopadzie uciec na trochę nad morze 😍

Dziewczyny trochę się nie odzywałam, bo u nas był trochę mini szpital . Najpierw ja , potem mała i mąż chorzy- oczywiście przypadło to wszystko na okres owulacji ale nic. Czekam na wyniki cytologii, więc ten cykl będzie bardziej „przedstataniowy” 😂 Glownie zajmę się kibicowaniem Wam i ogarnięciem badań a od przyszłego cyklu bardziej zadziałamy 🤞😍 Zmotywowałyście mnie, żeby zrobić badania TSH , nie pamiętam kiedy już je robiłam …

Słuchajcie …. Czy jak chcecie dodać reakcję do wiadomości to też zmieniacie ją po kilka razy ? Jak chce dodać serduszko to wychodzi „ ciekawe „ itd 😂 Czy tylko moje palce są jak ameba i nie mogą ucelować w emotkę, którą chcą?

Trzymam mocno kciukasy za wszystkie przyrosty ! Piękny początek miesiąca ❤️

@Pchelka25 u mnie bardzo często się wciska ciekawe zamiast kocham to 😅

Byłam jeszcze z Psiną na wieczornym spacerze i dobiłam do 50 tys. kroczków dzisiaj 😅 na dzisiaj styknie 😅

Screenshot_20251003_204414_Garmin Connect.jpg

@Pchelka25 u mnie bardzo często się wciska ciekawe zamiast kocham to 😅

Byłam jeszcze z Psiną na wieczornym spacerze i dobiłam do 50 tys. kroczków dzisiaj 😅 na dzisiaj styknie 😅

Zobacz załącznik 1723031
Mnie jeszcze dwie rundki z psiakami czekają, najpierw z jednym potem z drugim. Do niedawna miałam 3 pieski ale odszedł 17.09. Został Kaukaz i Maltańczyk

Załączniki

• Messenger_creation_8B3303D3-95C5-4F12-8E6E-2579FF46C143.jpg
    Messenger_creation_8B3303D3-95C5-4F12-8E6E-2579FF46C143.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Ja 1/rok, ale podobno wytyczne sie zmienily i raz na pol roku powinno sie robic, chociaz nie wiem ile w tym naciagania na wizyty, a ile prawdy..

Do góry