reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
ufff dziewczyny nadrobiłam Was! 😁 U mnie ten cykl totalnie dziwny, wczoraj zjadłam swoją 30 tabletkę Lametty, cały czas mnie pobolewają jajniki - jak na wizycie we wtorek okaże się że owulki nie było to ja tracę wiarę w te moje jajniki, przysięgam 🥲
Wczoraj też byliśmy na kontrolnej wizycie u urologa z mężem, lekarz powiedzial, że zasługuje na order złotego plemnika, dawno nie widział tak dobrych wyników 😁

Oczywiście test na hpv to jedno badanie a cytologia plynna to inne badanie.
Jakby mi ginekolog powiedział że taka plynna cytologia plus dodatkowy hpv jest ważny 5 lat nie wróciłabym do niego.
I już więcej nie poszłam😁 raz że umówiona byłam na 11 a wlazłam o 14:30 no ileż można czekać a u niego wiecznie taki poślizg ale potrzebowałam pierwsze USG na cito z racji wcześniejszej hipo, dwa że właśnie w poprzedniej ciąży tego nie wychwycił a już dzidzi było mniejsze i kiepskie przepływy

Ja ostatnio jak przeczytałam że @Klemensa rodzi ,to doszłam do wniosku ,zeza długo jestem na forum. Tzn niema tej ciąży.
Dwa lata temu w listopadzie leżałam w tym samym szpitalu i czekałam aż metotrexat zacznie działać. Rok temu w listopadzie ucieszyłam się ze wzrostu bety i wykluczenia pozamacicznej by kilka godzin później odhaczyć Biochem. W tym roku, na koniec września urodziłam eMeczkę, może tak miało być

Dzień dobry dziewczyny ❤️ przed pracą zdążyłam jeszcze siknąć, czy ja sobie wymyślam czy cień widzę?! 🤐 Musiałam aa rozebrać pinka bo nie wierzę swoim oczom już...

Załączniki

• Messenger_creation_73A61C69-46B7-41EF-A64B-FCAE236EA733.jpeg
    Messenger_creation_73A61C69-46B7-41EF-A64B-FCAE236EA733.jpeg
    146,2 KB · Wyświetleń: 82
Dwa lata temu w listopadzie leżałam w tym samym szpitalu i czekałam aż metotrexat zacznie działać. Rok temu w listopadzie ucieszyłam się ze wzrostu bety i wykluczenia pozamacicznej by kilka godzin później odhaczyć Biochem. W tym roku, na koniec września urodziłam eMeczkę, może tak miało być
Daje serduszko na drugą część wiadomości 😍 gratulacje !❤️ Każdy ma swoją drogę do przejścia..czasem na to szczęście trzeba trochę dłużej poczekać..ale kiedyś przyjdzie ❤️

reklama
Cześć, miałam nie robić, zrobiłam i jestem głupsza jak byłam. W aptece był tylko test 25, wzięłam i nie wiem co myśleć. Bo go nie zalalam 3krople a wygląda jakbym wiadro wylała, no i ta kreska która nie wiem czy to ta kreska czy głupi test. Co myślicie? Jutro powinna pojawić się @.

Załączniki

• IMG_20251004_060856466_HDR.jpg
    IMG_20251004_060856466_HDR.jpg
    591,2 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Do góry