reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Powiem Ci, że byłam zaskoczona jak przeczytałam, że najwięcej dzieci rodzi się w lipcu 😄 Znam zaledwie kilka osób z lipca, większość z marca i września 😄
Coś z tym lipcem może i jest na rzeczy, mam mamę z lipca, 2 braci z lipca, 1 z sierpnia więc też blisko tylko ja taka grudniowa popsułam statystyki 🤣 no i trochę ludzi z rodziny też lipcowych.
No i ja dokładnie ten sam cykl 6 lat temu zachodziłam w pierwszą ciążę, termin też był na 2lipca, no ale niestety zasniad 😞

reklama
To ja jeszcze lepsza jestem bo na kontrolę po porodzie poszłam chyba po 10 miesiącach, szwy po CC miałam rozpuszczalne ale końcówki trza było usunąć więc je sobie sama wyrwałam🫣
Taka już jestem że wszyscy są ważniejsi ode mnie, sobą się przejmuję na końcu
No to i ja tak mam ,cytologię robiłam jakieś 5-6 lat temu,u lekarza też nie byłam od porodu aż dopiero teraz do kliniki poszłam jak już się zdecydowaliśmy na dziecko... Maskara trzeba chyba nam zacząć myśleć o sobie trochę

Ja dzisiaj kupiłam samochód 🥹 stwierdziliśmy, że nie wstrzymujemy się dłużej bo może nasze bobo chce się urodzić w domu z porządnym samochodem i dlatego do nas nie przychodzi 😆
A jaki kupiłaś?ja tez chce zmienić ale nie wiem jaki bym chciała napewno jakiś SUV 🙈ale tak masz rację z tym bobo pewnie to jest powód i teraz się uda!🙈

reklama
Do góry