reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Jeden plus morze o tej porze roku jest puste ten spokoj na plaży i morze wzbudzone

Chyba się na weekend zjechali bo jest 120 lecie Żuławskiej kolei wąskotorowej 😁
Mąż mnie już wyciągnął żeby obejrzeć parowozy ale jak mu zaproponowałam wycieczkę ze mną do Rossmanna to odmówił 🤣

reklama
Pyszny był ❤️

1000183601.jpg

My zawsze byliśmy team góry, mamy prawie całą książeczkę Korony Gór Polskich, po jednym wypadzie szykowaliśmy drugi, ale jak się urodził syn nie wiedzieliśmy gdzie jechać na wakacje i tak namówiłam męża nad morze. Spodobało nam się, trafiliśmy też fajną pogodę 3 razy. Nad morze mamy ponad 350 i w góry też 350 to sobie jeździmy raz do góry, raz na dół 😂

Powiem Ci, że byłam zaskoczona jak przeczytałam, że najwięcej dzieci rodzi się w lipcu 😄 Znam zaledwie kilka osób z lipca, większość z marca i września 😄
Zdecydowanie! U nas w lipcu i sierpniu po 180/200 porodow, teraz we wrześniu około 120, więc widać znaczącą różnicę 😁
A jaki kupiłaś?ja tez chce zmienić ale nie wiem jaki bym chciała napewno jakiś SUV 🙈ale tak masz rację z tym bobo pewnie to jest powód i teraz się uda!🙈
Skoda Octavia VRS 😁 też chciałam SUVa, ale niestety poza naszym zasięgiem cenowym 😁

reklama
Dziewczyny ..już wiem czemu mi TSH nie spadło tylko urosło..
Ja teraz patrzę a ja UWAGA łykałam sobie codziennie 2 tabletki jodu bo pomyliłam blistry.nosz japierdole 🫣🫣 Napewno przez tydzień bo tak miałam w pojemniku i teraz chciałam sobie dołożyć tabletki..a czy dłużej to nie wiem 🤣

Do góry