reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A dziś dopiero 4 październik 🥹 mega mocno trzymajcie kciuki za poniedziałkowe wyniki proszę ✊😭 czy badania można zrobić jakoś za dopłatą na cito? Żeby wynik był szybciej niż pod wieczór?
Ja właśnie czekam od rana na wyniki i odświeżam co chwilę stronę z nadzieją, że już są.. A jak już będą to będę się bała je otworzyć 🥲

reklama
Kurde czyli faktycznie cos z tym lipcem jest… albo ludzie zasiada w domach, bo na dworze za zimno i nie ma co robic, wiec ida do lozka 😂

No piekna kreska! Cudownie ♥️ jak przyjda wyniki to od razu meldowac! :D

@Hermeneg wciagnelabym takiego gofra, nawet bym za dlugo nie analizowala 😂

@poziomkowa00 dobrze, ze zorientowalas sie teraz 😂
Noo coś mnie podkusiło żeby je dołożyć.w sumie z pojemnika wyciągnęłam dawkę z 3 dni więc tak jakby 4 dni tak wzięłam.podejrzewam że gdyby trwało to dłużej to skoczyłoby wyżej niż to 2.2ng które wczoraj mi wyszło.no ale teraz się będę pilnować już mocno 🤣 10 razy spojrzę na te blistry

Noo coś mnie podkusiło żeby je dołożyć.w sumie z pojemnika wyciągnęłam dawkę z 3 dni więc tak jakby 4 dni tak wzięłam.podejrzewam że gdyby trwało to dłużej to skoczyłoby wyżej niż to 2.2ng które wczoraj mi wyszło.no ale teraz się będę pilnować już mocno 🤣 10 razy spojrzę na te blistry
Ja Cię rozumiem. U mnie b12 i kwas foliowy wyglądają tak samo i też mylę. 😀

@Hermeneg, gofry pochłonęłabym w każdej ilości. Pozdrów morze. 🤩 Ja nie mam tyle szczęścia do pogody. Byłam raz na sylwestra i ciągle wiało i lało, zraziłam się do wypraw po sezonie.

Bardzo proszę o wypisanie z testowania bo właśnie dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Dziewczyny jeśli któraś się z Was zastawia czy jeszcze w późniejszych dniach po owulacji może wyjść test pozytywny to ja jestem przykładem , bo robiłam test 2 dni przed @ czyli w 15 dniu po owulacji ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. W sumie to testowałam od 9dpo do 15dpo. Dziś zrobiłam test bo 32dc ale nie nastawiałam się na ciążę bo moje cykle trwają 28/33 dni.

Bardzo proszę o wypisanie z testowania bo właśnie dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Dziewczyny jeśli któraś się z Was zastawia czy jeszcze w późniejszych dniach po owulacji może wyjść test pozytywny to ja jestem przykładem , bo robiłam test 2 dni przed @ czyli w 15 dniu po owulacji ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. W sumie to testowałam od 9dpo do 15dpo. Dziś zrobiłam test bo 32dc ale nie nastawiałam się na ciążę bo moje cykle trwają 28/33 dni.

Długa faza lutealna dała mi do myślenia że coś może być na rzeczy :D

reklama
Dziewczyny mam wyniki i chyba jest dobrze 🥹
Tsh spadło z 3 do 2.1 progesteron jest okej według was? Czy powinnam pisać do lekarza o jakieś wsparcie progesteronem? No i beta dodatnia 🥹♥️

Załączniki

• IMG_7277.png
    IMG_7277.png
    87,2 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_7278.png
    IMG_7278.png
    114,5 KB · Wyświetleń: 63
Do góry